Doğum yapıp kayinvalideme gidince lohusa sıcağı sever diye evi 50 derece yapip bebegimle ustume de yorgan atinca bebegim sicaktan uyanamiyodu ve uyandirmak istedigimde uyuyan cocuk uyandirilmaz diyolardi gogsumden sütüm tasip gidiyodu ve bebegim dogar dogmaz ilk hafta hemen sarilik oldu yeterli beslenemedigi için. Doktor mamaya baslayin 1 ay da mutlaka devam edin dedi bu kez de cevremdekiler sen az yemek yiyosun sutun yoktur cocuk doymuyor diye baski yapmaya basladilar kizim da biberona da alisinca psikolojikmen ve az emzirme yuzunden artik sutum neredeyse birti sagdigimda bile 5 ml falan geliyodur kizim memede cildiriyo tahammul edemiyor sutum tekrar gelsin diye emzirmeye calisiyorum kabul etmiyor oysa sutum gogsumden akar giderdi gercekten cok kötüyüm artik memeye tutuyorum ama istemedigi icin hemen mama veriyorum 3 aylik oldu lutfen yardim edin kesin olarak sutum tekrar nasil gelir ne yapayim ne edeyim net bir seyler soyleyecek olan var mi cok kötüyüm emziremedigim icin cunku sutum vardi ve bos yere gitti bunu kabullenemiyorum