Kızlar acil yardım lütfen
Bebeğim 58 günlük, 10 gün önce grip oldum hala tam anlamıyla geçmedi.1 haftadır bebeğim emerken 5 dk emdikten sonra ağlamaya başlıyor. Diğer göğüse geçiyorum ondada aynısı oluyor. Sanırım grip yuzunden sütüm azaldı. Başına gelen var mı. Ne yapabilirim önerisi olan var mı. Bestlak kullanıyorum 2 gündür inşallah işe yarar. Kullanan var mı
Zaten kolik bi çocuk ama probiyotik sayesinde gaz sorunu bayağı azaldı. Yinede benimde aklıma geldi gazdan mi diye ama her seferinde 5 dk emip ağlıyor oyuzden süt aklıma geldi. Sizinki de her seferinde ağlıyor muydu
Ben de doğumdan 2 hafta sonra hasta oldum sütüm azaldı ama ne yaptıysam çoğalmadı ondan sonra şu an meme-mama şeklinde gidiyoruz moralinizi bozmak istemem ama su promalt sebzeler çaylar sağım ne denediysem olmadı bilen varsa bana da yazsın
Zaten kolik bi çocuk ama probiyotik sayesinde gaz sorunu bayağı azaldı. Yinede benimde aklıma geldi gazdan mi diye ama her seferinde 5 dk emip ağlıyor oyuzden süt aklıma geldi. Sizinki de her seferinde ağlıyor muydu
Evet öyleydi, emzik tutuyordu ama beni emzik yaptı sağolsun emziği bıraktı . Memede kavga + gaz çıkartma + kaka olunca farkettim ben de. Probiyotik ne zaman işe yaradı acaba ben de kullanmaya başladım 1 hafta oldu daha ama anlamadım yaradı mı yaramadı mı
Evet öyleydi, emzik tutuyordu ama beni emzik yaptı sağolsun emziği bıraktı . Memede kavga + gaz çıkartma + kaka olunca farkettim ben de. Probiyotik ne zaman işe yaradı acaba ben de kullanmaya başladım 1 hafta oldu daha ama anlamadım yaradı mı yaramadı mı
1-2 hafta da işe yarıyor bide gaz damlası ve kimyon rezene çayı veriyorum ben bayağı düzene girdi. Her emzirmeden sonra mide gazını çıkarıyorum. Her emzirmeden önce de gaz masajı yaparak alttan çıkarıyorum.