Sütüm kesilmemiş olabilir mi

Sütdür o başka ne olabilirki bende emzirmeyi bir kaç ay önce bıraktım ve bir kaç gün önce göğsümde çok ağrı oldu eski zamanları hatırladım aynı ağrı aynı sızı. Göğsümü sütü sağacak şekilde bastırdım ve bir kaç damle süt aktı ondan sonra da çok rahatladım ağrım geçti ama sütün tadı kötüydü sonuçta taze süt değil ne bilim niye tadına baktıysam merak etdim tadı aynı mı diye. Neyse benim bir akrabam var kızı ergen ve akrabamın göğsünden ara ara süt çıkıyormuş yani çok normal. Siz de deneyim emzirmek istiyorsanız sağıp da vermeye çalışın.

Göğsünüzde kalan süt olabilir rengi sarıysa. Bi süre sağın rengi tamamen beyaz olanakadar. Damarların temizlenmesinzaman alıyor çünkü

Bir annenin evladi 6 7 ay kuvezde kaldigi icin emzirememis tabi sutde gitmis.kuvezden ciktiktan sonra kadin icin ici yanmis emzirmek icin cok istiyormus.doktorun yol gostermesiyle kadinin da azmiyle kesilen sut tekrar gelmis ve emzirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…