İçtim rezenede dut kaynatıpta hüç fayda etmedi artık sertleşmiyo göysüm ne yesemdeBol bol su icin. Sut artirici rezene cayi icin, bende ise yaramisti. Oglunuz emmese bile arada gogsunuze alin yine de, tekrar deneyin. Emmese bile hormanlarinizi tetikleyecektir. Sagmak normalde uretime devam sinyali gonderiyor vucuda ama duzenli olarak sagin ve aksatmayin. Her 3 saatte bir alarm kurup sagin.
Emdikçe artar az çok sürekli verin emsin, sıcak banyo ve kesinlikle sürekli masaj yapınKızlae dogum yapalı 2 bucuk ay oldu oglum emmedigi için hep sagarak verdim simdi sütüm iyice gitti ne yapmam lazım b12 ilaçta kullanıp faydasını görmedim lütfen yardım edin
Elimde degil üzülüyorum emziremedim diye bide etrafın baskısıOnemli olan stres yapmayin, o da cok etkiliyor.
Soyle bir video buldum belki isinize yarar.
Benimde aynı 30 cc ikisindendr anca okadar oluyor iki saatte birde sagsam yine aynıemiyor mu bebeğiniz? Aynı problem bende de var ama benim bebeğim meme reddi yapıyor. Sağmak zorunda kalıyorum.. başlarda 200 cc olan sütüm , yalnız olduğum için evde düzenli sağamadığımdan 30 cc e düştü.. geceleri emen bebeğim, gece de emmemeye başladı..
Ben ilk önce sık sağarak sütü arttırıp, sonra memeye dönmesi için sondayı mememe tutturup öyle emzireceğim
4 aylık bebeğim
Umarım başarırız. Doktoruna motilium tableti danış bir de
Emmiyor artık sagıyorum ama oda arttırmadıEmdikçe artar az çok sürekli verin emsin, sıcak banyo ve kesinlikle sürekli masaj yapın
Hayır dönmedi düzensizlik varAdet döngünüz doğum öncesine döndü mü? Sütünüz daha önce bolken şimdi yetecek kadar salgilaniyor olabilir.
Sadece sağmak maalesef arttirmaz ancak sağmak ve emzirmek birlikte oldukça arttırıyo. Banyo ve masaj da çok etkili. Ancak yine de olmazsa hiç üzülmeyin neticede ilk kolostrum sütünüzü aldı meleginiz ilk aşısını olmuş oldu. Annelik sadece emzirmekle olmuyo içiniz ferah olsun. Sağlıkla büyüsün meleginizEmmiyor artık sagıyorum ama oda arttırmadı
Emzirmeye tekrar alistirmaya calsissan. Sagarak bebegin emdigi kadar verim alamazsin. Ah su afacanlar. Kimseyide umursama lutfen ne cektim o baskilardan sonuc senin gibinoldu sagarak da sutum 7. Aya kadar ancak yetti kalmadi daha sonra
[/QUOTE
Az oldugu ğçün hırçınlaşıyo tutmuyor memeyi
Herkesin keşke emseydi diyip acıyarak çocuguma bakmsı zaten moralım alt üst oluyorSadece sağmak maalesef arttirmaz ancak sağmak ve emzirmek birlikte oldukça arttırıyo. Banyo ve masaj da çok etkili. Ancak yine de olmazsa hiç üzülmeyin neticede ilk kolostrum sütünüzü aldı meleginiz ilk aşısını olmuş oldu. Annelik sadece emzirmekle olmuyo içiniz ferah olsun. Sağlıkla büyüsün meleginiz
Bunlar tim halindeler 3 yaşına kadar emzirsen başka bişey bulurlarHerkesin keşke emseydi diyip acıyarak çocuguma bakmsı zaten moralım alt üst oluyor
Aynen her şekilde birsey buluyorlar söylicekBunlar tim halindeler 3 yaşına kadar emzirsen başka bişey bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?