• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütüm Kesilirse

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
arkadaşlar bebeğim 4 aylık.. emziriyorum.. ama sütüm yeterli gelmiyo başından beri.. ilk oğlum da da böle olmuştu..5 aylıkken sütüm kesilmişti.. anneminde öle olmuş.. genetik olabilir mi bilmiorum.. kızım kesinlikle biberona alışmadı.. emmiyo.. ağzında döndürüp duruyo.. benim sorum bu saatden sonra biberon alır mı bu bebek... almazsa sütüm kesildiği zaman, bittiği zaman geceleri uyandığında nasıl beslicem.. kafama çok takılıo bu sorular.. yardımcı olursanız sevinirim.. hepinize kolay gelsin

Insallah sutun kesilmez canim $ayet kesilirse yapacak birsey yok sende yatmadan önce devam sütüyle pirinc unu yaparsin tok tutar gece uyandigindada nuby nin kasikli biberonu var devam sutunun icine koyulastirici tok tutucu mamalar var onu ekler koyulur kasikli biberonla beslersin.Tatlim uzme canini herseyin bu dunyada caresi var en kotu ihtimalle bir kac gece aglar sonunda alisir .Benim bir arkadasim vardi 6 aya kadar cocugu asla biberon almadi sonra sut yetmeyince oda senin gibi hayiflaniyordu nasil doyacak bu cocuk diye 2-3 gun icinde alisti cunki bebeklerin dogasinda var emmek ic gidusel cunki alisir

bunu düşünme lütfen,inşallah kesilmez,aklından çıkar bu düşünceyi.
öyle olsa bile her şeyin bir çaresi bulunuyor.kızım 2 ay emdi,biberon tutmadı,kaşıkla da içedi,ne kendi sütümü ne mamayı...deneye deneye buldum,uyurken içebiliyor.3 aylık olduğundan beri böyle besleniyor,8 aylık oldu.kısacası her şeye bir çözüm bulunur,üzme kendini.

Back