Sütüm kesildi

Simayyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
27
3
16
29
Kızlar acil yardım yeni ameliyat oldum bebeğim 3 aylık sütüm kesildi tekrar gelirmi aynı durumda olan varmı

Kızlar acil yardım yeni ameliyat oldum bebeğim 3 aylık sütüm kesildi tekrar gelirmi aynı durumda olan varmı
Gecmiş olsunDoktrla görüştünüz mü bunun Ameliyat ile ilgisi ne ki hormonlar etkileyecek bir ameliyat değil ise sayet. Az biraz bile geliyorsa emzirin veya sürekli sağım yapın hiç gelmese bile tekrar gelebilir

Gecmiş olsunDoktrla görüştünüz mü bunun Ameliyat ile ilgisi ne ki hormonlar etkileyecek bir ameliyat değil ise sayet. Az biraz bile geliyorsa emzirin veya sürekli sağım yapın hiç gelmese bile tekrar gelebilir
Bı kaç gün hastanede yattım azaldı o sırada ameliyat günüde bişey yemeyince kesildi resmen damla damla geliyor

Bı kaç gün hastanede yattım azaldı o sırada ameliyat günüde bişey yemeyince kesildi resmen damla damla geliyor
hastane tipi sağma makinesi kiralayıp 2 saatte 1 sağım yapın bol bolda su için. Doktor emzirmeyin dese bile sağıp dökün sütü ilaç kullanıyorsanız ilacınız bitene kadar normale döndükten sonra 3-4 saatte 1 sağabilirsiniz merak etmeyin gelir tekrar arz-talep meselesi süt sürekli talepte bulunun süt üretimi için memelerinize

Hala gelmesi iyi bişey mutlaka sağım yapıp uyarın sürekli sütünüze iyi gelen şeyleri yer bol su içerseniz tekrar artar .

Yarın tekrar emzirmeye başlıycam gelmesede deniycem inş çoğalır

Bol su, bol dinlenme, sakin olma ve sağım ile gelir sıkmayın canınızı hiç

Gelmesede sağmak gerekiyor sanırm
Evet gelmesede sağmanız gerekiyor ama gelmiyor diye pes etmeyin ya da az diye düzenli sağımla geri gelir. Powerpump yapabilirsiniz günde 3 kere gece mutlaka uyanıp ya emzirin ya da dağın. Emzirme danışmanları var onlardan da destek alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…