Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş olsunDoktrla görüştünüz mü bunun Ameliyat ile ilgisi ne ki hormonlar etkileyecek bir ameliyat değil ise sayet. Az biraz bile geliyorsa emzirin veya sürekli sağım yapın hiç gelmese bile tekrar gelebilirKızlar acil yardım yeni ameliyat oldum bebeğim 3 aylık sütüm kesildi tekrar gelirmi aynı durumda olan varmı
Bı kaç gün hastanede yattım azaldı o sırada ameliyat günüde bişey yemeyince kesildi resmen damla damla geliyorGecmiş olsunDoktrla görüştünüz mü bunun Ameliyat ile ilgisi ne ki hormonlar etkileyecek bir ameliyat değil ise sayet. Az biraz bile geliyorsa emzirin veya sürekli sağım yapın hiç gelmese bile tekrar gelebilir
hastane tipi sağma makinesi kiralayıp 2 saatte 1 sağım yapın bol bolda su için. Doktor emzirmeyin dese bile sağıp dökün sütü ilaç kullanıyorsanız ilacınız bitene kadar normale döndükten sonra 3-4 saatte 1 sağabilirsiniz merak etmeyin gelir tekrar arz-talep meselesi süt sürekli talepte bulunun süt üretimi için memelerinizeBı kaç gün hastanede yattım azaldı o sırada ameliyat günüde bişey yemeyince kesildi resmen damla damla geliyor
Hala gelmesi iyi bişey mutlaka sağım yapıp uyarın sürekli sütünüze iyi gelen şeyleri yer bol su içerseniz tekrar artar .Bı kaç gün hastanede yattım azaldı o sırada ameliyat günüde bişey yemeyince kesildi resmen damla damla geliyor
Hangi vitaminSağmak ve solgarin vitamini cok iyi geliyor
Yarın tekrar emzirmeye başlıycam gelmesede deniycem inş çoğalırhastane tipi sağma makinesi kiralayıp 2 saatte 1 sağım yapın bol bolda su için. Doktor emzirmeyin dese bile sağıp dökün sütü ilaç kullanıyorsanız ilacınız bitene kadar normale döndükten sonra 3-4 saatte 1 sağabilirsiniz merak etmeyin gelir tekrar arz-talep meselesi süt sürekli talepte bulunun süt üretimi için memelerinize
Sağım da yapın düzenli mutlakaYarın tekrar emzirmeye başlıycam gelmesede deniycem inş çoğalır
Yapıcam teşekkürlerSağım da yapın düzenli mutlaka
Solgar beewers yeast with b12Hangi vitamin
Sağımda yapın ki daha çok çoğalsın süt gelmeyince bebek sinirlenip emmek istemeyebiliyor emdikten sonra sağım yapın mutlakaYarın tekrar emzirmeye başlıycam gelmesede deniycem inş çoğalır
Gelmesede sağmak gerekiyor sanırmSağımda yapın ki daha çok çoğalsın süt gelmeyince bebek sinirlenip emmek istemeyebiliyor emdikten sonra sağım yapın mutlaka
Evet gelmesede sağmanız gerekiyor ama gelmiyor diye pes etmeyin ya da az diye düzenli sağımla geri gelir. Powerpump yapabilirsiniz günde 3 kere gece mutlaka uyanıp ya emzirin ya da dağın. Emzirme danışmanları var onlardan da destek alabilirsinizGelmesede sağmak gerekiyor sanırm
İnşallah etkili olur mutlu haberlerinizi bekliyoruzPower pump ilk defa duydum araştırdım hemen çok tavsiye edilmiş mutlaka deniycem