- 21 Aralık 2021
- 31
- 3
- 6
- 29
- Konu Sahibi matmazeleylem
İnsanlar çok acımasız. Tek bildikleri yaftalamak. Sanki keyfimden mama veriyormuşum gibi davranıyorlar. Doğumu beceremedin bari düzgün anne olup emzir çocuğunu dediler,tabi paranız çok sen anca mama ver dediler,uğraşamam demiyorsunda emmiyor diyorsun dediler. Gerçekten psikolojik olarak çökmüş haldeyimAynen oyle. Hatta ben yeni dogum yaptim 4 ay once. O sira damar tikanikligi meydana geldi acile kostum. Ayagim sisti acile kostum. Bebegim sarilik oldu hastanede yatti. Cok zor gunlerdi kimse yoktu yanimda. Inadina daha da guclendim. Kimse bir kap corba bile getirmedi. Insanlar cok kotu. Lohusa kadina yapilanlar daha dogrusu yapilmayanlar cok gunah. Neyse bunlari bosver. Sen emzirmeye devam.et. ayrica sutun yok ya da emziremiyorsun diye bebeginle bagin kopar mi hic. Sen onun annesisin. Ne anneler sut veriyor ama annelikten haberleri yok. Mesela benim annem. Sut verdi de bagli mi olduk birbirimize hayir! Sen sevginle sefkatinle ilginle sut veren annelerden daha da ustun olabilirsin. Senin elinde. Moralini bozma. Su an bu konuyu dert etmen bile ne kadar degerli bir anne oldugunu gosteriyor.