- 21 Aralık 2021
- 31
- 3
- 6
- 29
- Konu Sahibi matmazeleylem
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 4 ay önce doğum yaptım ve bebeğim sadece 3 gün emdi. Sonrasında 20 gün falan sağarak vermeye devam ettim tabi bu arada emzirmeye çalışmaya devam ettim. Ama ne yazık ki doğum anı dahil öncesinde de sonrasında da hep yalnızdım. Sezeryan doğum yaptım ve aynı gün ayağa kalkmak zorunda kaldım çünkü bana veya bebeğime bakacak kimse yoktu. Çamaşır bulaşık ev işleri yeni çocuğa alışmak üstüne sezeryan ağrıları derken bi süre sonra sağmaya bile vakit bulamaz oldum çünkü günde 4 veya maksimum 5 saat uyuyabiliyordum. Haliyle mama vermeye başladık ama doğru bir şey mi bilmiyorum da çocuğumla aramdaki en önemli bağ emzirmek gibi geliyor ve ben bunu yapamıyorum. Ne yaparsam yapayım sütüm gitgide azalmaya başladı. Oğlum emmedikçe sütten eser kalmaz oldu eee süt gittikçe de ben harab oldum. Ben herkese yardım ettim doğumuna gittim çocuklarına baktım ama bana yardım eden olmadı annem dahil buna. Ve sonuç son 1 haftadır sütüm komple kesildi bebeğimle aramdaki bütün bağ kopmuş gibi geliyor. Nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama dünyam yıkıldı. Onun emmediği her an biraz daha tükendim 63 kilo girdim doğuma ve daha 4 ay olmadan 43 kiloya düştüm. Allah rızası için varsa bi çare söyleyin lütfen içten içe eriyorum her gün nolur yardım edin