Sütum kesildi

Bukamyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
85
22
38
29
Kızlar doğum yaptigimda sütüm çok iyiydi sonra çocuk sariliktan dolayı yoğun bakıma alındı daha sonra ben hastalandım derken bir hafta kadar bı sure emziremedim orda azalmıştı sütüm şu anda bebeğim 3 aylık ve sadece 10 CC anca sütüm çıkıyor süt yapici içecekler çaylar hoşaf arpa malti herşeyi denedim çoğalmiyor ne yapacağım 😑

Emziremediginiz süre içinde sagdınız mi? Çünkü bebek emdikce süt gelir 1hafta hiç sagmadan geçtiyse azalması normal.
Size vereceğim tavsiye tahin helvası yiyin üzerine birkac bardak su için. Kahvaltı öğlen akşam ve gece uyumadan yapın bunu.
Uyku çok önemli uyudukça süt artar. Gün içinde de uyumaya çalışın. Insallah tekrar artar.

Bebek emmedigi zamanlarda vaktiniz varsa sağım yapsanız. Anne değilim tecrübem yok ama bir fikir olarak denenebilir

Kızlar doğum yaptigimda sütüm çok iyiydi sonra çocuk sariliktan dolayı yoğun bakıma alındı daha sonra ben hastalandım derken bir hafta kadar bı sure emziremedim orda azalmıştı sütüm şu anda bebeğim 3 aylık ve sadece 10 CC anca sütüm çıkıyor süt yapici içecekler çaylar hoşaf arpa malti herşeyi denedim çoğalmiyor ne yapacağım 😑
Benimde üzüntüden bebeğim 6 aylıkken sütün kesildi 4 5 gün hiç gelmedi bir gün eşim 2 demet yeşil taze soğan getirmişti bir umut dedim yedim yemekle beraber sabaha gözümü açtığımda üstüm kompl ıslaktı sütüm taşmıştı

Benimde üzüntüden bebeğim 6 aylıkken sütün kesildi 4 5 gün hiç gelmedi bir gün eşim 2 demet yeşil taze soğan getirmişti bir umut dedim yedim yemekle beraber sabaha gözümü açtığımda üstüm kompl ıslaktı sütüm taşmıştı
İnşallah benimde artar😑

Tek çözüm sağım yapmak. Otomatik bir sağma makinesi alıp sistematik olarak sağın.

Düzenli sağım yapın özellikle geceleri. Ben gece uzun uyursam sütüm azalıyor.

Back