Merhabaa öncelikle Allah bağışlasın
Bende 01.01.011de oglumu dünyaya getirdim.Sezeryanla oldu.yaklasık 6 aylık ve hala sorun yaşıyorum.Humana Still Tea kullandım yok,malta içeceği dediler onu içtim yok,aktardan süt artırıcı aldım yine fayda etmedi.bu taMamen yapısal bişey diye düşünüyorum.Çokda su tüketmeye çalışıyorum ama malesef bebeğimi sadece gece iki defa emziriyorum daha sonra gün boyu sütüm olmuyorEk gıdalar veriyorum artık mecburen yani.Önceden Millupa'nın Aptamil bebek sütünü içiyordu şimdi onuda almıyor.
Bence fazla stres yapma bebeğini kucagına aldın.Eli ayağı düzgün Allah onu sana bağışladı daha ne olsun.Güzell şeyler düşün
ahhhhh ahhhhhhh bende bu konuda çok detrliyim. gerçekten de olmayınca olmuyor. Doğumdan sonra sütüm yeterli sanıyordum. ilk ay doktora bi gittik. çocuk hiç kilo almamış. mamaya başladık mecburen aptamil kullandık. 2. ay 1.100gr. almıştı mama sayesinde sonra sütümün arttığını düşündüm mamayı azalttım. yine kilo almamıştı bebeğim. 3. ayımızı tamamladık. mama ve meme şeklinde gidiyoruz. ama az da olsa aşı niyetine kendi sütümü vermeye çalışıyorum bebeğime. mamayı çok zorda kalmazsam vermiyorum. sütümü artırmak için. malt içeceği, kaynar, helva, süt ,su çemen, roka, dere otu, süte maya atıp onu içtim, mayayı direk yuttum. kimden ne duyduysam yaptım yok yok . ben elimden geleni hala yapıyorum o konuda içim rahat. sağlığı yerinde olsun da yeter öyle değil mi?
Aklına çok takma bazen ne yapsan olmuyor bende yaşadım sütüm yetmediği için mama verdim son 10gundur kızım hiç emmiyor ve sütüm iyice gitti sağdım onuda içmedi. olmayınca olmuyor herkes anne sütü içerek büyümüyor. sağlıklı olsun gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?