- 10 Eylül 2018
- 304
- 368
-
- Konu Sahibi AudreyPoppins
Doktorum tatilde imiş mail attım gelince görüşelim dedi eczacım yönlendirme yapmadı bizde yok dedi aile hekimi hemşiremiz bize anne sütüyle ilgili bu broşürleri veriyorlar deyip beoşür resmi yolladı. Çaresizim inanın…Doktorunuza veya eczacıya danışın bence, buradan aldığınız cevaplar pek doğru olmayabilir..
Emzirmeye de devam edin belki sütünüz geri gelir, biliyorsunuz arz-talep meselesi
Smanın iki çeşit maması var diye biliyorum birisi alejisi olan bebekler için diğeri olmayanlar için diye biliyorum. Eczaneye gidip sorarsanız size söyleyler hamgisinin hamgisi için olduğunu. Evdeki mamayı da alıp bi gidin bakalım sizdeki hangisiymis.Merhaba, iki gün enfeksiyon hastalık sebebiyle hastanede yattım geldiğimde sütüm çok çok azdı şimdi ise hiç yok gibi. Bebeğim 4 aylık çoklu alerjisi var bu süreçte eşim mecburi olarak sma nın mamasından almış, tabii kaka takibi falan yapmamış eve gelip baktığımda kakasında kan vardı. Öğrendim ki mamaların da alerjikleri varmış. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Hangi marka mamayı öneriyorsunuz ? Tam isim verebilir misiniz? Ankarada nerede bulabilirim? Eczana medikal ismi verebilir misiniz? Çok acil yardımcı olandan Allah razı olsunn, çok teşekkürler
Rezene çayı iç bolca süt yapar. Yengemde de süt kesilmişti. Rezenenin baya faydasını görmüştük.Merhaba, iki gün enfeksiyon hastalık sebebiyle hastanede yattım geldiğimde sütüm çok çok azdı şimdi ise hiç yok gibi. Bebeğim 4 aylık çoklu alerjisi var bu süreçte eşim mecburi olarak sma nın mamasından almış, tabii kaka takibi falan yapmamış eve gelip baktığımda kakasında kan vardı. Öğrendim ki mamaların da alerjikleri varmış. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Hangi marka mamayı öneriyorsunuz ? Tam isim verebilir misiniz? Ankarada nerede bulabilirim? Eczana medikal ismi verebilir misiniz? Çok acil yardımcı olandan Allah razı olsunn, çok teşekkürler
Tam isim verebilir misiniz sma ne diye geçiyor?Smanın iki çeşit maması var diye biliyorum birisi alejisi olan bebekler için diğeri olmayanlar için diye biliyorum. Eczaneye gidip sorarsanız size söyleyler hamgisinin hamgisi için olduğunu. Evdeki mamayı da alıp bi gidin bakalım sizdeki hangisiymis.
Rezene içiyorum fakat maalesef hastanede bulunduğum süreçte ve hasta olduğum müddetçe çok sıvı kaybettim ilaçlardan da vücut direncim çok düştü hâlâ içiyorum ama maalesefffRezene çayı iç bolca süt yapar. Yengemde de süt kesilmişti. Rezenenin baya faydasını görmüştük.
Minik bebeğiniz için dua edeceğim Rabb'im sütünüzü arttırır inşallahRezene içiyorum fakat maalesef hastanede bulunduğum süreçte ve hasta olduğum müddetçe çok sıvı kaybettim ilaçlardan da vücut direncim çok düştü hâlâ içiyorum ama maalesefff
Sma laktoksuz diye geciyor. Laktoz alerjisi olanlar için üretilmiş bir mama. Sizin bebeğinizin laktoza mı alerjisi vardı acaba?Tam isim verebilir misiniz sma ne diye geçiyor?
Evet maalesef iki gün kırk derece ateşle yattım öylece..Sut yapacak şeyler yiyin sutunuz geri gelir.
Bir de hastanedeyken hic sagmadan mi beklediniz .
Bizimde coklu besin alerjimiz var ama malesef her mamada etkili olmuyor bebekte doktor onayiyla kullanman lazim biz aptamilin bi urununu kullaniyoruz tabi genelde vermemeye çalısıyorum doktorunuz yoksa baska bi doktora gorunun bizim mamayi direk kendisi verdi almadikMerhaba, iki gün enfeksiyon hastalık sebebiyle hastanede yattım geldiğimde sütüm çok çok azdı şimdi ise hiç yok gibi. Bebeğim 4 aylık çoklu alerjisi var bu süreçte eşim mecburi olarak sma nın mamasından almış, tabii kaka takibi falan yapmamış eve gelip baktığımda kakasında kan vardı. Öğrendim ki mamaların da alerjikleri varmış. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Hangi marka mamayı öneriyorsunuz ? Tam isim verebilir misiniz? Ankarada nerede bulabilirim? Eczana medikal ismi verebilir misiniz? Çok acil yardımcı olandan Allah razı olsunn, çok teşekkürler
Tam isim verebilir misiniz sma ne diye geçiyor?
Aa onu biliyorum yok yumurta ,süt ve süt ürünleri alerjisiSma laktoksuz diye geciyor. Laktoz alerjisi olanlar için üretilmiş bir mama. Sizin bebeğinizin laktoza mı alerjisi vardı acaba?
2 gün çok uzun bir süre değil sağma makineniz varsa süt gelmese bile sağmaya çalışın. Pekmez, kuş üzümü, ceviz, fındık gibi süt arttırıcı gıdalarla beslenin inşallah sutünüz geri gelir.Evet maalesef iki gün kırk derece ateşle yattım öylece..
Evet normalde raporla alınıyormuş sanırım, raporla mı verdi.Bizimde coklu besin alerjimiz var ama malesef her mamada etkili olmuyor bebekte doktor onayiyla kullanman lazim biz aptamilin bi urununu kullaniyoruz tabi genelde vermemeye çalısıyorum doktorunuz yoksa baska bi doktora gorunun bizim mamayi direk kendisi verdi almadik
Sagmakla süt fazlasıyla geri geliyor. Benim manuel sagma makinem vardi cok rahat sagiyordum.Evet maalesef iki gün kırk derece ateşle yattım öylece..
Hayir kendisinde bulunuyor zaten doktorlarin baslayim bi takip edelim diye veriyor önce sonra rapor veriliyor ucretsiz alabiliyorsun bildigim kadariylaEvet normalde raporla alınıyormuş sanırım, raporla mı verdi.
Bu arada hemen simdi sekerli ılık bi su ic 1 su bardagi ve bunu hergün yap sabah bulgur pilavi yap ye hatta 2 3 gun bulgur ye tahin helvasini doktorun yasaklamadiysa onuda tuketebilirsin bize tahin yasak sut yapiyor bunlar benim 1 ay yoktu dikislerim patladi gunde 4 tane antibiyotik alıyordum 25 cc zor geliyordu ama geliyor sutum kesildi diyip memeden alma cocugu birak boşken bile emsin o acar süt kanalınıHayir kendisinde bulunuyor zaten doktorlarin baslayim bi takip edelim diye veriyor önce sonra rapor veriliyor ucretsiz alabiliyorsun bildigim kadariyla