Sütüm gece doyurmuyor demek ki

Benimki de canım memeci baya. 10 aylık olduk ilk günkü gibi meme aşkımız gece beraber yatıyoruz rahat ediyorum. İstediği zaman bulup emiyor :)
Biz de beraberiz hala
Ya küçükken yan dönüp emziriyodum iyiydi. Şimdk direkt üzerimde bu güreşiyoz sanki. Az pozisyon değiştirecek olsam omzumdan bastırıyo kalkma diye.

Biz de beraberiz hala
Ya küçükken yan dönüp emziriyodum iyiydi. Şimdk direkt üzerimde bu güreşiyoz sanki. Az pozisyon değiştirecek olsam omzumdan bastırıyo kalkma diye.
Ben o günleri çekiyorum iple hahaha yan yatmaktan çürüttüm sol yanım ey

Ben o günleri çekiyorum iple hahaha yan yatmaktan çürüttüm sol yanım ey
Benim belim ağrıyinca bazen dönemiyodum çocuğu kolundan bacağindan tutup üzerime koyuyodum haklı yani ama şimdi yeter 15 kilo be

Benim belim ağrıyinca bazen dönemiyodum çocuğu kolundan bacağindan tutup üzerime koyuyodum haklı yani ama şimdi yeter 15 kilo be
Nerde yatıyosunuz mervecim, pamuk yatak vardı bizde yere attım onları dün ilk kez orda yattık ama çok sert geldi ya. Salondaki koltuğu açıp yatıyorduk ama ortası boşluk diye belim ağrıyordu yere geçtim şimdi de sert geldi. Normal yatağımızı yere atıp kocamı salona mı itelesem diyorum. Montessoriye para vermiyim dedim ama

Biz bazaları kaldırıp yatağı indirdik yere kenarlara da koltukların büyük monderlerini koymuştum. Şimdi daha yeni karyola aldık. Dur özelden atcam sana montessori aldım alayım dedim derken bu yaşa geldi ben de almadım.

Ona bakarak aç olduğuna karar vermiyorum . Ağlıyor elini ağzına götürüyor mememe saldırıyor kafa sürekli oynuyor .
Sutum gunduz doyuruyo gece doyurmuyo diye bir sacmalik olmaz ama. Illa mama verecekseniz verin de buna insanlari biraz zor ikna edersiniz.

Hayalinizdeki sanırım şöyle:
Bebek şöyle bir irkildi, uyandı neyse. Anacım ordan bana bi 2 fırt ver acil, hemen uyumam lazım. Kusura bakma bu saatte de rahatsız ediyorum. Cork cork. Hadi iyi geceler.
Tabiki hayır 4aylık zaten uzun uyumaz . Derdim o değil. Daha bunun dişi var , ek gıdaya geçecek sindirimi var bir şeyler yediğinde vs vs derken 8.ay gerileme ..

Sutum gunduz doyuruyo gece doyurmuyo diye bir sacmalik olmaz ama. Illa mama verecekseniz verin de buna insanlari biraz zor ikna edersiniz.
İkna etmeye çalışmıyorum ki verirsem veririm kime ne ?
Ben sadece normal mi diyorum yetmiyor herhalde diyorum . Gündüz süt biraz daha koyu gece daha sulu gibi ya ondan dedim midesinde kalmıyordur belki doymuyordur herkes böyle mi diye .
Yoksa mama verir uyur buraya da konu açmazdım sebebini öğrenmek istemesem

Montessori iyi diyorlar bende şimdiden almak istiyorum

Benimki de canım memeci baya. 10 aylık olduk ilk günkü gibi meme aşkımız gece beraber yatıyoruz rahat ediyorum. İstediği zaman bulup emiyor :)
Ya bi de benimde yanımda. Yatarken vereyim diyorum üstüne düşücem diye korkuyorum . Senin ki büyük baya korur kendini yada bağırır çağırır falan diye

Ben işte nasilsa büyüdü diye ferforje divan aldım beyaz 100x200 baya genc kız yatağı
En iyisi aslında bazalı falan oluyor dimi en iyisi o . Bende çekmeceli monterssori almak istiyorum..

En iyisi aslında bazalı falan oluyor dimi en iyisi o . Bende çekmeceli monterssori almak istiyorum.
Olabilir yavru yataklılar da mantıklı alt kısım hem çekmece olabilir hem yatak da konabilir

Biz de beraberiz hala
Bizim de o günlere az kaldı bakalım

Aynen büyük çekmeceli falan .. Fazla yüksek de değil hem .. bakalım kapılı falan yatsın dursun
Yagsın dursun mu puhahaa yatmiyolar aşkım yatmiyolaaar daha bunlar fragmaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…