- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
Bilimsel bir soru ve hemen müslüman yaftası ...Zaten Müslümanmış gibi yazılmamış yorum.
"Müslüman kadınlar böyle yapar, sen de yap, dene" demiş.
Saptırmasanız mı acaba?
Dini yorumla ne ilgisi var, cümle içinde Müslüman lafı geçti diye hemen cımbızlamayın.
Uzun saatler aç kalsan da emzirebilirsin diyor kadın.
Bilimsel bir soru ve hemen müslüman yaftası ...
Eee kardeş zaten müslümanız Anadolu da kadınlar oruçlu oruçlu bebe emziriyor, saçma bu 1...
Ola ki karşısında ki kişi agnostig, deist,ateis bile olabilir..
Ciddi ben bilimsel birşey sorsam bu platform da
Aaaa sen müslümansın yaniiiii müslüman kadınlar böyle yapar şöyle yapar dese kiii
Ağzına vururum kürekle çok ciddiyim
Ben orta doğulu Arap değilim...
Ben bilimin ışığına, tutarlılığına, inanan bir ateistim.
İyi de banane neye inandığınızdan?Bilimsel bir soru ve hemen müslüman yaftası ...
Eee kardeş zaten müslümanız Anadolu da kadınlar oruçlu oruçlu bebe emziriyor, saçma bu 1...
Aaaa sen müslümansın yaniiiii müslüman kadınlar böyle yapar şöyle yapar dese kiii
Bence kafaya takma şimdilik kilo önemli değil ama 8-16 beslenme bir diyet şekli olmaktan ziyade yaşam biçimiHaklisiniz bende genelde 2 ögün yiyorum o yüzden bu diyet bana cok yakin geldi, 8 ay oldu Gramm Kilo veremedim cok bunaldim
Eveeet bunun adı analık beslenme stili.Doğumdan sonra işe geri dönmeden önce invertal orucu tutuyormuşum da haberim yokmuş.
Yeni annenin beslenme biçimine havalı isim koymuşlar
Evde bebekle ilgilenip onu tekrar uyutana kadar benim kahvaltı saatim gelmezdi ki..
Saat 14:00 de ilk öğünü yediğimi bilirim
23 aya kadar öyle böyle emzirdim bu arada
Evt hanımefendi sorulmadı..Kimse sizin neye inandığını sormamış, süsleyip neden sunuyorsunuz ?
Araplardan kim söz etti ? Iyice abartilir artık yazılanlar , içinde Müslüman kelimesi Geçen bir cümle varya , dağlar taşlar adına..
Yok aslinda yemiyorum, beyaz ekmek ve cikolatayi cok seviyorum zaten cok yesem kilom ayni kalmazdi dahada alirdim sanirimHamur işi tatlı çok mu yiyorsunuz acaba paketli gıdalar falan
Nasıl bir gocunmadır yahu hayret verici.Evt hanımefendi sorulmadı..
Orda sorulsaydı kızardım dedim.
Zira hemen müslümansın zaten yapıyorlar seninde yapman gerek falan
Bilimsellik ile Müslümanlığın hiç bir alakası yok.iyi geceler.
Bazı konuları yanlış anlamaya nekadar meyillisinzBilimsel bir soru ve hemen müslüman yaftası ...
Arkadaş da dini cevap vermemiş bilmem farkında mısınız?Kadın Müslümanım dememiş. Dini soru sormamış. Aksine bilimsel bir şey soruyor ki aslında onu da doktora sormalı.
Dini yorum yapmak yasak.
Cevabı yazan kişi de ben müslümanım böyle yaparım dememiş. Bilimin ışığını gözünüze çok yakın tutmuşsunuz, o yüzden yanlış görüp yanlış algılıyorsunuz.Bilimsel bir soru ve hemen müslüman yaftası ...
Örnek vermiş canm din dersi vermemişKadın Müslümanım dememiş. Dini soru sormamış. Aksine bilimsel bir şey soruyor ki aslında onu da doktora sormalı.
Dini yorum yapmak yasak.
Yazdığınız oruçla alakalı pek bir bilgim yok ama ilk çocuğumda yemeyince sütümün azalması olmadı. Ikinci de ise biraz acıksam bayılacak gibi oluyordum. Bence bir gün deneyin eğer yapamazsanız bırakırsınız.Merhaba kizlar, cok sükür yaklasik 8‘ay önce
Saglikli bir bebisim oldu, 53 kilo Hamile kaldım, doğuma gittiğimde ise kilom yaklaşık 70kg dı, doğumdan sonra maalesef sadece üç kilom gitmişti, bu beni oldukça şaşırttı. Emzirdiğim için bu süre içinde kesinlikle bir diyet yapmadım, tek tesellim bu süreçte daha fazla kilo almış olmamam. Fakat artık bir şeyler yapmaya karar verdim kendimi çok kötü hissediyorum, boyum 1:56 kilom ise 64 bu benim için çok fazla. İnternette interval orucunu rastgeldim. Bana çok mantıklı geldi çünkü zaten kahvaltıyı çok geç yapan bir insanım yani genelde 12’yi buluyor interval orucunda günün 8 saati istediğiniz yemegi yiyebilirsiniz geri kalan 16 saat ise bir şey yemek yasak , daha önce bunu deneyip kilo verenler var mı aranızda, sizce bu benim sütümü etkiler mi, Bebeğim saat 12:00’de ek gıda yiyor akşam ise gece püresi var , günde 3 litre su içiyorum lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dini yorum yapmadım ki.Kadın Müslümanım dememiş. Dini soru sormamış. Aksine bilimsel bir şey soruyor ki aslında onu da doktora sormalı.
Dini yorum yapmak yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?