2 saatte bir derken sen verdiğin mamalarıda sayıyorsun.ben 5 öğün yapıyordum.emzirmeleri saymıyorum.mamada vermiyorum.
evdeysem 3 saatte bir de emziriyordum.evde değilsem.5-6 saatte bir emziriyordum.
şöylede bişey var anne sütü ile mama kıyaslanamaz.yani mama kadar anne sütü tok tutmaz.mama verdiğin için bilemiyorum şu kadar ver desem yemeyebilir.mama tok tutar sonuçta.ayrıca çok geç kalkıyor.kaçta uyuyor?
canım oğlum gündüz 2 defa uyuyor.öğleden önce 11-12 gibi,öğleden sonra 4-5 gibi.
o yüzden öğleden önceki uykusuna dalmadan kahvaltıyla-yoğurdu vermeye çalışıyorum.öğleden sonraki uykusundan öncede öğlen yemeğini
uyanıyor meyvesini veriyorum.2-3 saat sonrada akşam yemeğini.akşamda 10-11 gibi uyur.ancak o şekilde yetiştiriyorum.
bizim kasemiz çorba kasesi.200 cc kadar alıyor.hani güral porselenin beyaz,üstü çizgili kasesi var ya onlardan.miktarı çoğaltsan mama da içiyor fazla gelebilir
bilemiyorum o yüzden
canm açıklaman için sağol.ben miktarı bi çoğaltıp mama vermemeyi deneyecim.sütüm az ben yine birkaç saatte emziriyorum.sabah kahvaltısını bugün 200cc verdim mama vermeden emzirdim uyudu.gecelri zaten mama veriyorum.oda doymadığı için anne sütü dediğin gibi daha çabuk sindiriliyor.bakalım bide böyle deneyeceğim