How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi sütüm çok az yardımmmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
cnm ben burada sölenen herşeyi yaptım ama sütüm azdı daha da azaldı ve 20 gün önce kesildi.üzüntü ve stress çok etkili.kafana bir şey takma ve burada söylenilenlerden yapabildiklerini yap cnm

Allah bol bol süt versin sana inşallah.ben eczanelerde satılan ısırgan otu tohumu kullanmıştım.dr.um tavsiye etmişti bide dr.na sor su der mutlaka ama stress yapma çok etkiliyo.sıvı tüket kompostolar iç arkadaşlara yazmış gerçi.en kısa zamanda sütün artar inşallah bide emzir devamlı bir arkadaşta yazmış gerçi doğru bişey o emzirdikçe geliyo çünkü.

kızlar bana yardım edin neolur bebegim bir aylık söylenen her seyi yaptım ama sütümün az oldugunu düşünüyorum başka bir yolu yokmu bunun

görümcemden biliyorum kesinlikle sabah akşam su yerine kompostu yaptı içti. sende yardım isti ailenden hemen sana kompostu kaynatsızlar

bol bol emziriin ve bol sıvı tüketin sütünüzü sadece bebeğiniz arttırabilir. Slogan gibi olacak ama sütünüzün gücü bebişinizin emiş gücü

kızlar bana yardım edin neolur bebegim bir aylık söylenen her seyi yaptım ama sütümün az oldugunu düşünüyorum başka bir yolu yokmu bunun

canım sütünün yetmediği ancak bebeğinizin kilosunun ölçümü ile anlaşılabilir. Sütünüz az ama yoğun olabilir yani bebeğiniz için doyurucu olan yağlı sütten olabilir o yüzden sakın endişeye kapılmayın ve bebeğinizi bol bol emzirin

benim Allaha şükür sütüm oğluma yetti ve yetiyor.yaptıklarıma gelince tahin helvası, bol su,humana çayı,tatlı vs. ama ben kuru soğan kadar hiçbirşeyden fayda görmedim.yiyebilenler lütfen olumsuzluklarını bir tarafa bırakın ve deneyin.denemekten zarar gelmez.müthiş etkili oldu bende.umarım işinize yarar.sabah akşam salata da 1er tane doğrayıp yedim.deneyin derim en azından bikaç gün...

canım benim de sütüm yok neredeyse....
denemediğim kalmadı...
son bir haftadır soğan yiyorum artık evet faydası oldu ama bebeğim emmek istemiyor... soğan sütümün tadını değiştirmiş olabilir mi...:sm_confused:

tahin helvası, kuru dut ve boza bunlardan da çok fayda gördüm sütüm foşur foşur olurdu ama benim vücudüm hemen bağışıklık mı ne kazanıyomuş bi fayda eden bir süre sonra etmiyor malesef.. nasıl birşey anlamadım...:sm_confused:

Tahin helvası çok arttırıyor..Bir de bol bol su içmek lazım...Kara lahana ve havuç salatası da çok arttırıyor...:kahve:

Bol bol emzirmek çok sıvı tüketmek düzgün beslenmek ve ceviz. Ama stres kesınlıkle yok ve fırsat buldukca uyuyun dınlenın. Sütü arttırmanın en etkili yolu emzirmek

süt olmayınca olmuyor kızlar ne yersen ye,ne içersen iç...faydası olmuyor maalesef.sütü olan anneler rabbimize ne kadar şükretseniz az...

bebeği emzirirken memeden ayırmayın hatta ağladığı zaman sinirlendiğinde daha güzel çekiyor :) yaklaşık 1 ay sütüm yok denecek kadar azdı, nerdeyse bebeğimden soğumaya başlıyordum :( sarılık olmaması için mecburen mama veriyordum ( aptamil conformil ), 1 aylık olduğunda bir gün resmen bebeğimle meme kavgası yaptık, yani o emmek istemedikçe memeyi zorla ağzında tuttum bir iki gün böyle devam ettik ve şimdi günde sadece 1 defa mama veriyorum ve sütüm o emdikçe geldi. bebeğim şuan iki aylık ve eyfi yerinde :))

Back