• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm çok az geliyor

unzile44

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
3
2
1
28
Göğüs uçlarım yara o halde zorluyorum kendimi ama bir türlü sütüm artmıyor asla iki göğsümü emdiğinde doymuş olarak memeden ayrılmıyor lütfen yardım edin

Göğüs uçlarım yara o halde zorluyorum kendimi ama bir türlü sütüm artmıyor asla iki göğsümü emdiğinde doymuş olarak memeden ayrılmıyor lütfen yardım edin
Merhaba aylik kontrollerde kilosu nasıl belki yetiyordur eğer ki yetmiyorsa bir emzirme danışmanından yardım alın bakın kesinlikle kesmeyin ben mama verdim hemde biberonla bebegim bıraktı 3.5 aylıkken lütfen siz yapmayın

Günlük çişli bez sayısını takip edin 4-5 çişli bez yumurta ağırlığında varsa yeterli besleniyordur. Onun dışında bol su tüketip, düzenli beslenin, uykuda önemli bebeği bezle bırakıp ten tene temas yaparak emzirin. Dut kürünü uygulayın. Göğüs ucu yaraları içinde ayvanın çekşrdrpinden jel yapıp sürün. Sütünüz bol olsun🙏

Yoğurt içine dövülmüş çörek otu koy ye. İşe yaradığını göreceksin sabah akşam. Gece uyanınca da bol su iç

Back