• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm çok ama bebeğimi beslemiyor lütfen yardım...

zeynepp35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
20
0
86
44
İzmir
arkadaşlar merhabalar benim 2 aylık kızım var doğduğunda 3.150 gr'dı ilk 1 ayımız dolduğunda 4.500 kilo oldu fakat 45 günlük olduğunda 4200'e düştü şimdi 2 aylık 4400 gr olmuş sütüm çok fazla fakat çok duru sütümün kalitesi düşmüş olabilirmi ne yapmalıyım sütümün kalitesini arttırmak için neler yapabilirim....

arkadaşım ben uzman bir doktordan dinlemiştim. "sütüm beslemiyor diye birşey olmaz, her annenin sütü besler" demişti. kalitesini bilemicem ama acaba bebeğin doymuyor mu? yani sen sütünün çok olduğunu düşünebilirsin ama belki yeterli gelmiyordur. doktorunla görüştün mü? o ne diyor?

arkadaşlar merhabalar benim 2 aylık kızım var doğduğunda 3.150 gr'dı ilk 1 ayımız dolduğunda 4.500 kilo oldu fakat 45 günlük olduğunda 4200'e düştü şimdi 2 aylık 4400 gr olmuş sütüm çok fazla fakat çok duru sütümün kalitesi düşmüş olabilirmi ne yapmalıyım sütümün kalitesini arttırmak için neler yapabilirim....

canım sütünü sağ bi bardağa sütün yüzüne yağ cıkarsa bebeği cok beslermiş ve kilo yaparmıs yağ cıkmassa beslermiş ama cok fazla kilo aldırmazmıs bebeğe bence üzülme illaki besleniodur endişelenme

benimde senin gibi sütüm bol oluyor sağıpta bakıyorum ama bebeğim kilo almıuot yeterince. besin değeri düşük oluyormuş böyle olunca
.sağlıklı beslenmek sartmış .bende acıkcası çok sağlıklı beslenemiyorum.yediklerimizle alakalı yani.

Back