How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi sütüm bebeğimi doyurmuyor diyenler buraya..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar hepimizin sorunu aynı sanırım şuan üç buçuk aylık bir oğlum var ve emerken çok huysuzluk yapıyor bende ister istemez strese giriyorum çareyi biberona sağıp vermekte buluyorum sütümün ne kadar olduğunu ve bebeğimin doyup doymadığını sağıp içirince anlıyorum bazen emmediği zamnlar bende 100 cc mama içiriyorum bazen yorgunluk ve uykusuzlktan sütüm az oluyo arada huysuzluğu ve süt yetersizliğinde günde bir kerede olsa mama veriyorum

kılzar benımde 15 gunluk bebegım var
doyamamıs megerse sarılık oldu yavrum bende medela aldım bguun sagıp sagıp ölçmeye karar verdım ilk sagdım50 ml cıktı sonra 60 ml birde ek 50 ml mama verdım kızlar
bebekelrın gunluk süt ıhtıyacı ne kadar benım azmı sütüm
siz bir sagmada ne kadar cıkaryrsunuz

canım kişiye göre değişiyor kiminde 100 kimşnde 250 çıkıyor ama bende senin gibiyim az yinede sık sık emziriyorum emzirince daha çok geliyor..süt yapıcı gıdalar yiyorsun di mi?birde bol sıvı tüketmen gerek..sen devamlı emzir daha yenisin inşallah artar canım.

kızlar yardım buzluktan çıkıp buzdolabında süt ne kadar süre kalabilir 12 mi 24 mi

merhaba arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var 1.5 ay çok sıkıntı çektim sütüm yetmiyordu ve bebeğim doymuyordu bende mamaya başladım dr.browns tek delikli kullandım.doktorumun zorlaması ve sabırla mamayı kestim.günde üç litreden fazla su içtim.sütüm çok arttı.4 aydır mama vermiyorum.sadece anne sütü alıyor bebeğim şu an 8 kilo.mama yedi ama mememi de bırakmadı çok şükür.

merhaba arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var 1.5 ay çok sıkıntı çektim sütüm yetmiyordu ve bebeğim doymuyordu bende mamaya başladım dr.browns tek delikli kullandım.doktorumun zorlaması ve sabırla mamayı kestim.günde üç litreden fazla su içtim.sütüm çok arttı.4 aydır mama vermiyorum.sadece anne sütü alıyor bebeğim şu an 8 kilo.mama yedi ama mememi de bırakmadı çok şükür.

canım bende 3 ltsu içiyorum aslında dikkat edersem sütüm artıyor ama bebeğim çok uzun uzun emiyor herkes10-15 maksimum 20 dk emzirrken ben 1 saati buluyorum nerdeyse sende de öyle miydi sütün azken?

selam kızlar,
bebeğim 1.ayını doldurdu fakat ilk günden itibaren sütüm bebeğimi doyurmuyor malesef..bunu doktor kontrolünde kilosuna bakıldığında anladık..ilk kontrolde kilo vermesi normal fakat doktorumuz ikinci kez kilosuna bakmak için çağırdığında bebeğim 10 günlüktü ve kilo vermişti..sütümün yetmediğini mama vermemiz gerektiğini söyledi..deneyelim ve kilosuna bakalım dedi ve birkaç gün sonra gittiğimizde kilo aldığını görünce bu şekilde aylık kontrole kadar devam edelim dedi.oysa ben tamamen anne sütüyle beslenmesini istiyordum ve çok üzüldüm..fakat sonraları sütüm çoğaldı.zaten humana kullanıyordum ve bir arkadaşım humananın kendi sütünü sulandırdığı için bıraktığını söyledi bende bıraktım artık..çünkü sütüm var tüm gün bebeğimi sık sık emziriyorum ama bırakır bırakmaz tekrar aranmaya başlıyor ve mama yemeden uyumuyor.
herkes farklı birşey söylüyor sağlık ocağı evime geldi ve onlar kesinlikle mama verme bebek eme eme koyu süt getirir sütün suluysa bile diyor..bende mama vermek istemiyorum ama yavrum sadece mama yediğinde doyup uyuyor ne yapıcam bilmiyorum ve çok üzülüyorum :gitme: bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımlarınızı rica ediyorum kızlar..
bebekler ilk 10 günde zaten kilo verirler..doktor bunu söylemedi mi merak ettim..sonra kilo almaya zaten başlarlar bence sütün yeterli olacaktı..emmeye devam ettikçe artacaktıboshayallersmile

Back