sütüm bazen azalıyor gibiiiii

omrum

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
1.050
221
sizdede oluyor mu sütüm bazen azalıyor gibi oluyor,oğlum çekiyor geliyor ama çok değil herzaman böyle olmuyor ama dün gece kalktım sütten ıslanmış üzerim ama bu akşam oğlum zor emdi biraz sağdım biberona koydum onu içti neden böyle oluyor acaba?mama vermek istemiyorum çünküsütüm çok güzel yarıyor oğluşuma

herzaman duzenli beslenmiyor musun benim kiz cok beter saat 3te ancak kahvaltilik birseyler yiyorum oda 5dk diken ustunde aksama dersen ooo aksama allah kerim o zamanlarda benim sutum azaliyor hatta duru oluyor onu doyurmuyor ha unutmadan uykusuzluk yorgunlukta etkiliyebilir seni komposto ic ozellikle kayisi 2 kasik pekmezini ye tahil al ceviz badem findik cok degil tabi avuc avuc bak birde soya sutu ic ben demedim sutum koyuldu hem gaz yapma ihtimalide yok

Canim o hep yemene ve uykuna bagli.Ben bazen icecek falan icmiyorum caylar meyve su falan ve o gunde yemek yememissem pek gelmiyo.Ama iyi yiyip ictimmi ve guzelce uyudummu o zaman sut fiskriyo resmen acidan duramiyorum sagiyorum gogsumu.Ama dedim ya cok dengesiz.

Sut yapan seyler ye ic mesela ben muhallebi yedigimde ama nisastali olucak ondan yedimmi ve pilav yedimmi epey geliyo.Tabi birde bol sulu gida tuket.Olur boyle arada takma :) sakin mamayada baslama canim sutun yettigi surece ek mama verme

bebek emdikce gelir duzenli beslen ihmal etme firsatin oldumu yemegini ye protein vitamin agirlikli beslen pilavdada bulguru tercih et birde dere otu,ananas ye bu her emzirende ise yarar bu ikisi gogus kanallarini uyariyor kesin ise yarar.Ve oglun uyudumu isi gucu ertele sende uyu uyuki bebegine sut olsun ev isi zaten hic bitmez dinlenmene yemek kadar onem ver

beslenme çok önemli benimde 4 aylık oğlum var günde en az 2 lt su ,komposto içiyorum bulgur,yeşil sebze özellikle soğan bide boza çok artırıyor

Sıvı alımına dikkat et, sadece su bile içsen sütün gelir tabi bebeğini de devamlı emzir, emdikçe gelir. Biz hastanede bir ay yatdık bebeğimle ben bir şey yiyemiyordum ama müthiş su içiyordum birde bebeğim devamlı emiyordu, 2 saat de bir. İnan günlük gecelik değiştirirdim, sutyenimin içine göğüs pedeleri idare etmezdi orkid koyardım. 2 ay olduk günde 2-3 kat elbise değiştiriyorum akan süt yüzünden, çok şükür bebeğimde aşırı derecede kilo alıyor, asla bebeğim aç kalcak mama vereyim diye düşünme derim.

Hiç kaygılanma canım bebeğine yetecek kadar sütü ayarlıyacaktır hormonların.Hatta şuanda bu dengeyi bulmaya çalıştığı için böyle.aslında sütün var ve yetiyor ama göğüslerin şişmiyor sanırım.

beslenme çok önemli benimde 4 aylık oğlum var günde en az 2 lt su ,komposto içiyorum bulgur,yeşil sebze özellikle soğan bide boza çok artırıyor

oooooooooooo
ben bu saydıklarını yersem bebeğim gazdan patlar artık heralde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…