- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.836
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlenmek cok zor su siraDinlenmek bol bol emzirmek stres yapmamak bol su ve sıvı
Cok tesekkur ederim canimCanım ben ilk ay vermiştim bizde de sarılık çıktı yogun bakımda yattı olsun hem anne sütü hem mama ver. Bol bol dinlen ki sütün olsun yok diye de düşünme var yetiyor diye düşün.
Bol su komposto tüket dereotu tahin bende cok süt yapmıştı 18 ay emzirdim mecbur kalmasam daha emerdi benim sıpa saglıkla büyüt bebegini.
Mrb canım MasAllah doğurmuşsun çok sevindim sağlıkla büyütün insAllah hayırlı evlat olsun öncelikleKizlar merhaba 1 hafta once sezeryan dogum yaptim sütüm yetmiyormus doktor dedi cok kilo vermis mama takviyesine basladim. Arttirmak icin yemedigim icmedigim kalmadi ne yapabilirim![]()
Doğru ama agladiginda bana getiriyorlar öyle olunca uyuyamiyorum çabuk uyaniyor yaniMümkün olduğunca dinlenmek o yüzden birinden yardım almak sart
Aminn canim cok teşekkür ederimMrb canım MasAllah doğurmuşsun çok sevindim sağlıkla büyütün insAllah hayırlı evlat olsun önceliklebenim bildiğim de soğan bulgur ve bol bol su süt yapar uyku konusunu bilmiyordum bak onu bende öğrenmiş oldum insAllah artar sütün stres yapmamaya çalıs
Amin insAllah canımAminn canim cok teşekkür ederimdarısı sana inşallah
sadece su süt için tek başına yeterli.şekerin süt üzerinde hiçbir etkisi yok.öncelikle sakin olun stres yapmayın,yani siz emzirsenizde emzirmesenizde önemli olan bebeğinizin sağlıkla büyümesi sütüm yok diye stres yapmanız hem sizi hem bebeğinizi mutsuz eder.sütün gelmesi biyolojik değil psikolojiktir,evlat edinen annelerin sütü bile geliyor biliyorsunuz,bilimsel olarak açıklanmış bir konu.su için rahatlayın inanın sütünüz yetecektir.gelmedimi?boşverin önemli olan bebeğinizin sağlığı nasılsa öyle yada böyle bir bakmışsınız sağlıkla büyümüş..üzmeyin kendinizi ve onu...Sekerlere dadanmam diyodum caresizlikten dadandim resmen.Pekmezli hosaf malt icecek(o da sekerli) tahin helvasi falan yiyorum
Bol su çorba hoşaf vede iyi dinlenme uyku çocuk uyurken yatın dinlenin inşallah artar sütünüz.Kizlar merhaba 1 hafta once sezeryan dogum yaptim sütüm yetmiyormus doktor dedi cok kilo vermis mama takviyesine basladim. Arttirmak icin yemedigim icmedigim kalmadi ne yapabilirim![]()
Evet o yüzden mümkün olduğunca dedim. Geçecek bu günler sabredin. Bebek sık sık uyanacak siz sık sık emzireceksiniz. Yaklaşık 2 ay yapışık yaşayacaksınız ki sütünüz artsın Allah yardımcınız olsunDoğru ama agladiginda bana getiriyorlar öyle olunca uyuyamiyorum çabuk uyaniyor yani
sadece su süt için tek başına yeterli.şekerin süt üzerinde hiçbir etkisi yok.öncelikle sakin olun stres yapmayın,yani siz emzirsenizde emzirmesenizde önemli olan bebeğinizin sağlıkla büyümesi sütüm yok diye stres yapmanız hem sizi hem bebeğinizi mutsuz eder.sütün gelmesi biyolojik değil psikolojiktir,evlat edinen annelerin sütü bile geliyor biliyorsunuz,bilimsel olarak açıklanmış bir konu.su için rahatlayın inanın sütünüz yetecektir.gelmedimi?boşverin önemli olan bebeğinizin sağlığı nasılsa öyle yada böyle bir bakmışsınız sağlıkla büyümüş..üzmeyin kendinizi ve onu...
Insallah cok teşekkür ederimBol su çorba hoşaf vede iyi dinlenme uyku çocuk uyurken yatın dinlenin inşallah artar sütünüz.
Aminn hepimzinEvet o yüzden mümkün olduğunca dedim. Geçecek bu günler sabredin. Bebek sık sık uyanacak siz sık sık emzireceksiniz. Yaklaşık 2 ay yapışık yaşayacaksınız ki sütünüz artsın Allah yardımcınız olsun
Daha çok erken yetmiyor demek için Sütünü Bol bol sağ ve emzir vücut bebeğe yetecek kadar sütü 2-3 ayda ayarlıyormuş süt kanallarının açılması 2 ayı bulur.Rezene ısırgan otu süt artıyor birde bol su
Bugün humanaya başladım. Günde 3litre su içiyorum boza da içemem hiç sevmiyorum midemi bulandiriyorBoza demiştim bu bir bol su bol su derken 2.5 litre günlük şu içeceksin birde solgarin süt için vitamini var eczanede