Sütüm az😥

Geçen TV de bir doktor yoğurdun içine kimyon koyup yemenin de sütü artırdığını söylemişti.

Duş, uyku ve sütü stres yapmamak sütü artırıyor. Hurma, kuru incir de,

Canım ben ilk ay vermiştim bizde de sarılık çıktı yogun bakımda yattı olsun hem anne sütü hem mama ver. Bol bol dinlen ki sütün olsun yok diye de düşünme var yetiyor diye düşün.

Bol su komposto tüket dereotu tahin bende cok süt yapmıştı 18 ay emzirdim mecbur kalmasam daha emerdi benim sıpa saglıkla büyüt bebegini.
Cok tesekkur ederim canim

Kizlar merhaba 1 hafta once sezeryan dogum yaptim sütüm yetmiyormus doktor dedi cok kilo vermis mama takviyesine basladim. Arttirmak icin yemedigim icmedigim kalmadi ne yapabilirim:KK43:
Mrb canım MasAllah doğurmuşsun çok sevindim sağlıkla büyütün insAllah hayırlı evlat olsun öncelikle 🤲🤗 benim bildiğim de soğan bulgur ve bol bol su süt yapar uyku konusunu bilmiyordum bak onu bende öğrenmiş oldum insAllah artar sütün stres yapmamaya çalıs

Su için. Aslında sütü arttıran tek şey su zira zaten anne sütünün %88’i sudan oluşuyor.

Mrb canım MasAllah doğurmuşsun çok sevindim sağlıkla büyütün insAllah hayırlı evlat olsun öncelikle 🤲🤗 benim bildiğim de soğan bulgur ve bol bol su süt yapar uyku konusunu bilmiyordum bak onu bende öğrenmiş oldum insAllah artar sütün stres yapmamaya çalıs
Aminn canim cok teşekkür ederim 😍 darısı sana inşallah

Sekerlere dadanmam diyodum caresizlikten dadandim resmen.Pekmezli hosaf malt icecek(o da sekerli) tahin helvasi falan yiyorum
sadece su süt için tek başına yeterli.şekerin süt üzerinde hiçbir etkisi yok.öncelikle sakin olun stres yapmayın,yani siz emzirsenizde emzirmesenizde önemli olan bebeğinizin sağlıkla büyümesi sütüm yok diye stres yapmanız hem sizi hem bebeğinizi mutsuz eder.sütün gelmesi biyolojik değil psikolojiktir,evlat edinen annelerin sütü bile geliyor biliyorsunuz,bilimsel olarak açıklanmış bir konu.su için rahatlayın inanın sütünüz yetecektir.gelmedimi?boşverin önemli olan bebeğinizin sağlığı nasılsa öyle yada böyle bir bakmışsınız sağlıkla büyümüş..üzmeyin kendinizi ve onu...

Kizlar merhaba 1 hafta once sezeryan dogum yaptim sütüm yetmiyormus doktor dedi cok kilo vermis mama takviyesine basladim. Arttirmak icin yemedigim icmedigim kalmadi ne yapabilirim:KK43:
Bol su çorba hoşaf vede iyi dinlenme uyku çocuk uyurken yatın dinlenin inşallah artar sütünüz.

Doğru ama agladiginda bana getiriyorlar öyle olunca uyuyamiyorum çabuk uyaniyor yani
Evet o yüzden mümkün olduğunca dedim. Geçecek bu günler sabredin. Bebek sık sık uyanacak siz sık sık emzireceksiniz. Yaklaşık 2 ay yapışık yaşayacaksınız ki sütünüz artsın Allah yardımcınız olsun

sadece su süt için tek başına yeterli.şekerin süt üzerinde hiçbir etkisi yok.öncelikle sakin olun stres yapmayın,yani siz emzirsenizde emzirmesenizde önemli olan bebeğinizin sağlıkla büyümesi sütüm yok diye stres yapmanız hem sizi hem bebeğinizi mutsuz eder.sütün gelmesi biyolojik değil psikolojiktir,evlat edinen annelerin sütü bile geliyor biliyorsunuz,bilimsel olarak açıklanmış bir konu.su için rahatlayın inanın sütünüz yetecektir.gelmedimi?boşverin önemli olan bebeğinizin sağlığı nasılsa öyle yada böyle bir bakmışsınız sağlıkla büyümüş..üzmeyin kendinizi ve onu...

Çok teşekkür ederim 🤗 yine de insan tamamen anne sütü ile büyütmek istiyor. Kendimi cok odaklamistim seminere gitmistim emzirme ile alakalı. Her seyi araştırmıştım. Etrafımda saçma sapan nasıl memeye yerlestirecegini bilmeyen insanlar bile sadece anne sütü ile beslediler ben o kadar araştırdım mama veriyorum😢

Evet o yüzden mümkün olduğunca dedim. Geçecek bu günler sabredin. Bebek sık sık uyanacak siz sık sık emzireceksiniz. Yaklaşık 2 ay yapışık yaşayacaksınız ki sütünüz artsın Allah yardımcınız olsun
Aminn hepimzin

Daha çok erken yetmiyor demek için Sütünü Bol bol sağ ve emzir vücut bebeğe yetecek kadar sütü 2-3 ayda ayarlıyormuş süt kanallarının açılması 2 ayı bulur.Rezene ısırgan otu süt artıyor birde bol su

Boza demiştim bu bir bol su bol su derken 2.5 litre günlük şu içeceksin birde solgarin süt için vitamini var eczanede

Daha çok erken yetmiyor demek için Sütünü Bol bol sağ ve emzir vücut bebeğe yetecek kadar sütü 2-3 ayda ayarlıyormuş süt kanallarının açılması 2 ayı bulur.Rezene ısırgan otu süt artıyor birde bol su

Ama mama vermek zorunda kalıyorum 😢 ve vermeyen bir sürü insan var. Özellikle aksamlari ve geceleri sütüm yok denecek kadar azalıyor. Aksam.bebegimk cok sık emzirdim doymadi 1.5 ölçek mama verdim 11de sagayim dedim iki göğüsten 10 cc anca çıktı. 1.5 saat anca olmuştu emzireli Ama gündüz sagdigimda tek göğüsten 35cc çıkmıştı

Boza demiştim bu bir bol su bol su derken 2.5 litre günlük şu içeceksin birde solgarin süt için vitamini var eczanede
Bugün humanaya başladım. Günde 3litre su içiyorum boza da içemem hiç sevmiyorum midemi bulandiriyor:( bundan sonra emzirdikten sonra sagacagim süt tam bosalmiyo bazen

Arkadaşlara katılıyorum sütüm az demeniz için çok erken. Ben de ilk bir ay günde 1-2 kez mama takviyesi yapmistim ilk kızımda sonra iki buçuk yaşına kadar emzirdim. İkincide de mama takviyeli gidiyoruz 5 aylık çünkü biberona alıştı malesef

Back