Sütüm az😥

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Kizlar merhaba 1 hafta once sezeryan dogum yaptim sütüm yetmiyormus doktor dedi cok kilo vermis mama takviyesine basladim. Arttirmak icin yemedigim icmedigim kalmadi ne yapabilirim:(

Kizlar merhaba 1 hafta once sezeryan dogum yaptim sütüm yetmiyormus doktor dedi cok kilo vermis mama takviyesine basladim. Arttirmak icin yemedigim icmedigim kalmadi ne yapabilirim:KK43:
Yengem sogan cok yerdi yemeklerde ozelikle. Tulumba tatlisi da yerdi makarna ve bol bol su. Bildiklerim bunlar belki yardimci olur

Oncelikle bebeğini sağlıcakla büyüt hayırlı bi evlat olsun inşallah..
Süte gelince bol bol su,şeker katılmamış hoşaflar,bulgur pilavı,soğan,rezene çayi,dereotu ve en önemlisi uyku...
Bebeğin uyuduğu an sende uyu ve dinlen,asla az falan diye strese girme..sen elinden geleni yap,yetmezse mamayla devam edersin..mamayla buyuyen onlarca cocuk var,kendini asla kotu hissetme..

Bestlak damla oneririm. Ozellikle dus alip icip az uyursan sutun daha bi cok gelir. Yalniz yeni dogan bebegin basta kilo vermesi normal odemleri gidiyo. Sarilik olmasin ona dikkat et onun icinde 2 saatte bir emzirmek gerek.

Oncelikle bebeğini sağlıcakla büyüt hayırlı bi evlat olsun inşallah..
Süte gelince bol bol su,şeker katılmamış hoşaflar,bulgur pilavı,soğan,rezene çayi,dereotu ve en önemlisi uyku...
Bebeğin uyuduğu an sende uyu ve dinlen,asla az falan diye strese girme..sen elinden geleni yap,yetmezse mamayla devam edersin..mamayla buyuyen onlarca cocuk var,kendini asla kotu hissetme..
Cook istiyodum sadece anne sutuyle buyutmeyi bu kadar istemesem gelirdi belki cok uzuluyorum:(

Bestlak damla oneririm. Ozellikle dus alip icip az uyursan sutun daha bi cok gelir. Yalniz yeni dogan bebegin basta kilo vermesi normal odemleri gidiyo. Sarilik olmasin ona dikkat et onun icinde 2 saatte bir emzirmek gerek.
Sarilik oldu malesef 1 gun hastanede yattik simdi gecti sukur

Sarilik oldu malesef 1 gun hastanede yattik simdi gecti sukur
Gecmis olsun mumkun oldukca yatip uyu dinlen bol su ic ve emzir. Sakin serbetlere dadanma vucuduna bosuna seker yukleme. Bulgur pilavi sogan dereotu tuketebilirsin.

Gecmis olsun mumkun oldukca yatip uyu dinlen bol su ic ve emzir. Sakin serbetlere dadanma vucuduna bosuna seker yukleme. Bulgur pilavi sogan dereotu tuketebilirsin.

Sekerlere dadanmam diyodum caresizlikten dadandim resmen.Pekmezli hosaf malt icecek(o da sekerli) tahin helvasi falan yiyorum

Sekerlere dadanmam diyodum caresizlikten dadandim resmen.Pekmezli hosaf malt icecek(o da sekerli) tahin helvasi falan yiyorum
Meyvelerin dogal sekeriyle yapilan hosafi icebilirsin. Hazir seker kullanmadan yada hazir paket meyve suyu tatli seyleri bosuna tuketme. Bol bol sivi al yakinda meyveler cogalir onlari tazesiyle yemekte sut yapar

Bol bol taze soğan bulgur tüketim kuzum hatta bol taze soğanlı dereotlu kısır yap kendine her gün salata niyetine ye bol su ve ayran iç ve en önemlisi sutum gelmiyo diye stres yapma hazır magmanın rehavetine düşüp bol bol emzirmeyi ihmal etme kafeinden uzak dur

Protein alman lazim birde rezene ve papatya çayı iç. Eskiden cok yoktu ama simdi sut arttırıcı takviyeler var

Sabah akşam rezene çayı verdi diyetisyen (siyah çay en fazla 1-2 bardak)
Bol yeşillik (sabah öğlen)
Ve iyi uyku..
Benim de ilk zamanlarda çok az olmuştu, sonra arttı şu anda tek memeyle doyuyor canını sıkma. Bol bol emzir emzirdikçe gelecek memelerine inan :)))

Su uyku ve galactago damla oğlum yoğun bakımdayken acayip arttırdı birde emzir ve sağ ne kadar uyarı okadar süt

Kizlar merhaba 1 hafta once sezeryan dogum yaptim sütüm yetmiyormus doktor dedi cok kilo vermis mama takviyesine basladim. Arttirmak icin yemedigim icmedigim kalmadi ne yapabilirim:KK43:
Boza iç şekerli değil süt için mayalı şeyler yenir yoğurt ye ama en bulunduk süt coşturan bozadır iç dua edersin bana bebeğini güle güle büyüt

Cook istiyodum sadece anne sutuyle buyutmeyi bu kadar istemesem gelirdi belki cok uzuluyorum:KK43:
Canım ben ilk ay vermiştim bizde de sarılık çıktı yogun bakımda yattı olsun hem anne sütü hem mama ver. Bol bol dinlen ki sütün olsun yok diye de düşünme var yetiyor diye düşün.

Bol su komposto tüket dereotu tahin bende cok süt yapmıştı 18 ay emzirdim mecbur kalmasam daha emerdi benim sıpa saglıkla büyüt bebegini.

Back