- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 29
- Konu Sahibi Mavipatikk
Merhaba arkadaşlar bebeğim 7.5 aylık oldu 2 3 hafta önce bi süreliğine(3-5gun) hafif düzeyde meme reddi yaşadık sonra çözdük normal bayadir. Farkettigim bisey var sütüm ilk 6 ayki kadar bol değil. Lohusaligimdan sonra her ay adet gördüm bitek oğlum 5.5 ay kadarken 10gun geç geldi daha sonra bi sonraki adetim de 15 gun once geldi öyle bi düzensizlik yasadim. 6.ayda benim rahim usg çekildi normal hersey. 15 gun erken gelen adetimden sonraki olmam gereken adet ise gecikti 12gun. Prezervatif ile korunuyoruz gebelik ihtimali nerdeyse yok test de yaptım evde negatif. Olsa çoktan idrarda da çıkardı. Bastan beri emzirirken diğer göğüsten gelen sutu kalkan ile biriktirip buzluga atıyorum ilk 6 ayimda 2 gunde maksimum 3 gunde 200ml poset dolardi şimdi 3 gunde 100 120 150ml en fazla. Düşündüğüm şey şu ki vücudumda hormonal değişiklikler mi oluyor adet düzensizliği sut azalması gibi sonuçlara bakınca? Acaba sutum bitecek mi artik başına böyle bişey gelen var mi
( sık emziriyorum bu arada ek gıdayı da onerilen maksimum miktar 2kere 100ml lik öğünü geçmiyorum hatta daha az bile yiyiyor çok yemiyor sık emiyor oğlum)
( sık emziriyorum bu arada ek gıdayı da onerilen maksimum miktar 2kere 100ml lik öğünü geçmiyorum hatta daha az bile yiyiyor çok yemiyor sık emiyor oğlum)