Sütüm azaldı yardım edin :((

Ben didem valla benim de sütüm kesiliyo su çok içmiyorum ama tatlı bitki çayı iççiyorum genede gelmiyo ama kızım emmek istiyo bide ses olunca hemen bırakıyo büyük kızım 2 yaşinda oda küçük aslında ses yapıyo oda emmeyi bırakıyo lütfen banada yardımcı olun bide sütüm kesiliyo dedim bem çok acı biber yiyiyorum acaba ondan kesiliyo olabililrmi fikri olanlardan cevap bekliyorum ben kızımı emzirmek istiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyor:26:um hepinize sütlü günler

bir günlük stresim de gögüslerim yumusadı. bebegimin yutkunma sesini duyarken bos bos emdigini hissediyorum buda beni cok geriyor. Ama geceleri yutkunuyor. Sızıyla inen sütühissetmez oldum iki gündür. gercekden üzülüyorum.Bol bol su içip, dua ediyoum. kndi takıntılarım yüzünden umaım bebeğimi sütsüz bırakmam..:26:

ve en nihayetinde sütüm gerçekden aalmış ve bu ay kızım sadece 300gr aldı. sütümü arttırmak için moralimi ve enerjimi yüksek tutarak beslenmeme özen göstererek arttırmayı planlıyoruz.. Doktorumla ve arkadaşlarımla.. Umarım toparlarım.. tam bir aydır bu his vardı bende.. Bezimiz günde 2-3 kez kakalı oluyor .. ve kızım aglamıyordu ama.. bebekler sanırım açlıktan pek ağlamıyorlar ve bu durumda bizi normalmiş gibi oyalıyor.. Dilerim Allahtan sütüm artar.. Malt içecegine başladık.. Haydi hayırlısı.. Bol sıvı her zaman yaşamımda vardı aslında...

Geçen ay içersinde sütüm azaldı sağdığımda 10 cc cıktı iki göğüsden ve doktor mamaya başlıyoruz dedi. senin sütünü hiç yok saymıyorum . bu yüzden önce emdir sonra mama ver dedi. mama vermeye çalıştıkca kızım biberünlada kaşıkla da aglıyordu. cok üzüldüm dua ettim sürekli ve malt içeceüini tavsiye etmişti doktorum. Bilimsel olarak ispatlanmş sütü arttırdığı.. ve ilerleyen günlerde baktım ğögsümden 50 cc süt çıkmaya başladı . cok rahatlamıştım ki yine dünden beri sütüm azaldı. malt içiyorum. Rezene papatya tarçın vs. kim ne derse yapıyorum süt arttırmaya.. eminim yine artacak sütüm.. inanıyorum buna. Ama nazarda etkiliyor malesef..süte nazar çabuk değiyor.. Bol su içiyorum.. Bugün ek mama verdim 1 öğünde kızıma. destek . zaten az gram alıyor.. Persentillerimiz düşükden gidiyor. Umarım sonradan açığı kapatabiliriz.dünden beri mensim ve vücudum halsiz . ve gergindi. sütümü mens halim de etkiledi.bebekciğim seni anne sütsüz bırakmıyacağım.. yine çoğalacak..sütümüz... inanıyorum....

Süt azalması bendede oluyor özellikle uykusuz kalmıssan uyku cok önemli vücut tam dinlenmiş olacak, size komik gelecek ama chesecake alıp yemeyi deneyin, ben sütüm olsun diye alkolsuz bira bile içtigimi hatırlıyorumki ilk zamnala 5 bebege yetecek sütüm geliyordu ama geçen eşim chesecake almış ondan kalın bir dilim yedim bomba etkisi yaptı, dün yine azaldı sütüm, gittim chesecake aldım cok yağlı birşey oldugu içinmi bilmiyorum ama gece gögüslerime dokunamayacak kadar cok sütüm vardı, hersey herkeste farklı etki yapıyor ama yinede bir deneyim

bol bol su iç arkadaşım. Sütütün tek kaynağı su çünkü, suyu azalttığın an süt de azalır ve lütfen stresten de uzak dur. Ben Humana anne sütü arttırıcı çay içmiştim her yerde bulabilirsin çok işe yarıyor :)

merhaba,
perşembe ve cuma günü izinde olan arkadaşım yerine , iki kişilik çalışmaktan süt sağmaya vakit bulamadım koca gün.. e akşamda mesaiye kaldım, 21:00de çıktım, perş. 22:00 de sağdım vardı şükür, ancak ertesi gün gene yoğundum sağamadım, böylece 2 gün gündüz sağamamış oldum. Ctesi göğüslerim sallanıodu ( bugünde öyle... bebeğim 7,5 aylık, 4-5 aylıkkende bu durum olmuştu, sütün az az diye diye moralimi bozmuşlardı, bende dereotu,rezene, su, sağmaya filan ağırlık vermiştim, hamdolsun artmıştı..Ancak bu azalış acaba bitişe işaret mi? bitsin istemiyorum, ek gıdalar yediği için eskisi kadar sık emzirmiyorz evet ama bakalarının şakır şakırken, neden bizim böyle oluyo, benm hiç şakır şakır olmadı ve sağıp buzluğa atacak kadarda olmadı..

Rezene ve bol kimyonlu kısır işe yarıyor tavsiye ederim.En önemlisi stressiz olmak

Bebeim 2 aylik ve sutum ona yetmiyo sanirim emiyo emiyo gelmiyo ne yapabilirim situmun hizlanmasi icin

En onemli sey pozitif düsünmek demisti bana da doktorum sutunun gelecegine inanirsan geri cogalir beyinde biten birsey demisti. Bir de bol bol su ic sıvı gidalar ye ve asla stres yapma demisti dedigi gibi de oldu iki gune sutum geri geldi cok sukur

oglum 2 aylik gectigimiz gunlerde enfeksiyonun asiri artik kana karismasindan dolayi 4 gun hastanede yattim. suan sutum yok denecek kadar az yemedigim icmedigim sey yok ama artmiyor zamanla normale doner mi acaba cok moralim bozuk daha 2 aylikken mamaya gecmek zorunda kalmaktan korkuyorum. Buzluga depoladigim sutlerle idare ettik ama artik onlarda bitti. kafami rahat tuttmaya calisoyorum ama hic birseyin faydasi yok gibi

benim de sütüm 3 aylikken bitti cok üzüldüm.mama ile devam ettim.4.ay kati gidaya başladım.pekmez meyve kofte derken...cocuk bir guzel yeme aliskanligi edindi anlatamam.ne versem yiyor.anne sutu alan birçok bebekten cok daha sağlıklı.su an 6 yasinda ve ispanak taze fasulye hatta bamya en sevdiği yemekler.ekmek hic vermiyorum makarnanin tadini kreste öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…