Merhaba arkadaşlar,
Dün biraz sıkıntılı bir gün geçirdim..Doğru düzgün de beslenememiştim..Bugünde sadece kahvaltı yapmadım ama gün boyunca yemeye çalıştım ama göğüslerim pek dolmadı..Önceden dolardı, emzirirken kendi kendine boşalırdı ve en son ben bebek emmediği için sağmak zorunda kalmıştım..Çok üzülüyorum sütümün kesilmesini istemiyorum..Birde nazar değmiş olmasından korkuyorum..Ne yapmalıyım lütfen yardım edin..Oğlum daha bir buçuk aylık eğer sütüm kesilirse çok üzülürüm..Onu bir yaşına kadar emzirmek istiyorum..Nazardan sütü azalan varmı aranızda ..Bu azalma geçici mi? Yoksa sütümün kesileceğinin işaretimi ?? senağlama
Merhaba arkadaşlar,
Dün biraz sıkıntılı bir gün geçirdim..Doğru düzgün de beslenememiştim..Bugünde sadece kahvaltı yapmadım ama gün boyunca yemeye çalıştım ama göğüslerim pek dolmadı..Önceden dolardı, emzirirken kendi kendine boşalırdı ve en son ben bebek emmediği için sağmak zorunda kalmıştım..Çok üzülüyorum sütümün kesilmesini istemiyorum..Birde nazar değmiş olmasından korkuyorum..Ne yapmalıyım lütfen yardım edin..Oğlum daha bir buçuk aylık eğer sütüm kesilirse çok üzülürüm..Onu bir yaşına kadar emzirmek istiyorum..Nazardan sütü azalan varmı aranızda ..Bu azalma geçici mi? Yoksa sütümün kesileceğinin işaretimi ?? senağlama
benim de sütüm 3 aylikken bitti cok üzüldüm.mama ile devam ettim.4.ay kati gidaya başladım.pekmez meyve kofte derken...cocuk bir guzel yeme aliskanligi edindi anlatamam.ne versem yiyor.anne sutu alan birçok bebekten cok daha sağlıklı.su an 6 yasinda ve ispanak taze fasulye hatta bamya en sevdiği yemekler.ekmek hic vermiyorum makarnanin tadini kreste öğrendiMerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?