ben de işe dönmeden bu emme meselesini çözmek istiyorum, inş çözebiliriz. sütümün yettiğini sadece kilo alımıyla mı takip edebilirim? benim ki mama da alıyor bu çok zor o yüzden. Sen sütünü sağınca epeyce çıkıyor mu ( bir kere sağınca kaç cc oluyor mesela?), sağma işleminde de bebeğin emdiğinde gelen süt kadar geliyor mudur acaba?
senin kız büyümüş baya çok tatlıdır o şimdi:)) maşallah. senin bebek te ilk aylar baya az kilo almış, belki de senin gibi sabredip sadece anne sütü vermem lazımdı, sonra sonra artardı sütüm? biz baştan beri mama da veriyoruz zaten ama bir de doktor ilk ay cok az kilo almış mama takviye yap deyince panik oldum simdi emziriyorum 1 saat falan sonra bi yarım saat sakin oluyo kendi kendine yatıyo ama sonra yine aclık belirtileri gosteriyor ben de mama veriyorum doymuyor diye. benim bebegim beni emince 1 saat bile olsa derince uyumuyor, hatta emzirdikten sonra hiç uyumadı bugüne kadar, tamam memede uyuyor (yani gözü kapalı oluyo uyuyordur herhalde) ama emmeye devam ediyor, hiç kendisi bırakmıyor memeyi, ben memeyi çektikten birkaç dakika sonra da uyanıyor zaten. bu güzelce doyamadığı için midir?
sen bana göre baya tecrübeli annesin:)) paylaştıkların için sağol inş daha güzel olur herşey... tecrübelerinden faydalanmaya devam ederim sen de müsait olursan. teşekkür ederim...
10 gün erken doğdu zaten doktor sezaryenle aldı, bebek küçükmüş doğum stresini kaldıramazmış. 2500 gram doğdu bebegim. Bu arada kız:))) benim doktor normal doğumla ugrasmayı pek sevmiyordu anlaşılan iki arkdasım daha onda dogum yaptı, onların bebeğini de iri bebek diye aldı onlarınki de 3500 gramdı. senin anlayacagın küçükmüş, büyükmüş derken hepsini bir şekilde sezaryen yapıyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?