• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütüm az da olsa geldi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

enkapol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
262
2
96
Sivas
Merhaba Arkadaşlar;
Bebeğim 7,5 aylık ve beni emmeyi yaklaşık 1,5 ay önce tamamen bıraktı. Bugün bir bakayım süt gelecek mi dedim sıktım azck göğsümü süt geldi hemen manuel pompyla sağmaya çalıştım sıvı deterjan kıvamında geldi neden acaba? o kadar çok istiyordum ki emzirmeyi ama olmadı bir umut olsa da çok sevindim sütümün hala az da olsa gelmesine. ne yapmalıyım sütümü artırabilir miyim yardımcı olun lütfen bebeğim beni asla emmiyor ağzına bile almıyor göğsümü sağmaya bile razıyım yeter ki sütüm olsun. hatayı en başında yaptım sanırım kiloluyum diye emdiği zamanlar diyet yyapmak istedim

bebeğiniz emdikçe gelecektir sütün devamı.ben 1 yıldır sadece sağ memeden emziriyorum kızımı.kendisi bıraktı sol mememi.şimdi ona sadece bakıyor meme bile demiyor,kafasını çevirip sağ memeye yumulup emiyor.bebeğiniz isterse emecektir.istemiyorsa vardır bir hikmeti,pompa ile de ne kadar getirebilirsiniz ? bırakın istiyorsa emsin.biliyorum çok hassas bir karar ama o isterse olacak bir durum.

o hatayı bende yapmıştım.emzirirken diyet yaptım. çocuk sütün az gelmesinden dolayı karnı doymadı.bende mama verdim bu sefer memeyi tamamem bıraktı.tekrar emeceğini pek zannetmiyorum.ama istersen yine dene aklında kalmasın.

o hatayı bende yapmıştım.emzirirken diyet yaptım. çocuk sütün az gelmesinden dolayı karnı doymadı.bende mama verdim bu sefer memeyi tamamem bıraktı.tekrar emeceğini pek zannetmiyorum.ama istersen yine dene aklında kalmasın.

yok yok emmiyor oynuyor göğsümle. bende mama verdim salaklığıma doymıyım:25:

Back