- Konu Sahibi guzelannecik
-
Bulgur pilavindan sonra da tahin helvasi ya da tahin pekmez yiyin.tahin ve dereotu da sut yapiyormus
kızlar dua edinnnnnnnnnnnnnnnn bulguruda yedim helvayıda yedim insallah bol bol sütüm olurrrrr
cok tesekkür ederimmm
Tum cevaplari okumadim ama yazilmadiysa ben yazayim bulgur cok fazla sut yapiyor.
kızlar dua edinnnnnnnnnnnnnnnn bulguruda yedim helvayıda yedim insallah bol bol sütüm olurrrrr
benimde bebegim 3 aylık sütüm bi ara pedi ıslatmıyordu çok stres yaptım azaldımı diye biraz araştırdım ve vita malt içecegi aldım sütümü çogalttıgün aşırı içiyorum baya faydalı
benimde geçen günlerde azaldı sütüm 3 gün falan çok üzüldüm, sanırım stresten azaldı.ya da çalışıyorum sadece öğle arasında sağmam işe yaramadı yeme düzenimde bozuldu belkide artık kesiliyo sütüm dedim.şimdi düzeldi daha normal.burda okuyorum daha çok süt kesilme meselesini aslında ablalarımın falan sütü kesilmeden devam ettiler sonuna kadar.bende dereotuna başladım bir hafta deneyin diye yazıyodu saraçoğlu nun kürlerinden biri bu, yemek öncesi sabah ve akşam.bakalım artacakmı.doğumdan sonra baya kilo verdim bende,şimdi geri almaya başladım yememe dikkat ediyorum çünkü. iştahım yok bugünlerde karnımda şiş belki adet olacağım ama genede yiyorum sabah öğle akşam öğün atlamamak gerekiyo.su içemiyorum ben çok şeyi değiştirmiyo sanki çalışmadan önce çok içiyodum.rezeneye devam ediyorum.stres meselesi yaa 6. ayıda geçsem stres yapmıycam az emdirsemde olacak ama genede azalmasın tabi çocuk istedikce emsin
güzelannecik
her sıkıntısını süte yormamalısın.diş çıkacağı zamanda sürekli uyanır.
saat başı hemde.ek gıdaya da geçmişsin rahat olmalısın.5 aya kadar getirmişsin.az çok
bir damlası bile çok önemli.Ve sen o şanslı insanlardansın
saydığın bir çok şey daha doğrusu her yediğin süt yapar.bol su iç.rejim yapma yeter.
benim oglum 10 gun sonra 6 ayını dolduracak ben genede stres yapıyorum. Bende senin gibi 6 aylık olsun stres yapmıycam gelirse gelir gelmezse gelmez diyordum ama simdi istiyorum ki 2 sene emsin :) ama diet yapmak istiyorum kilo vermek istiyorum spor yapmak istiyorum cünkü artık patlayavak gibi hissediyorum((
benim oğlum şuan 4 yaşında 9 ay emzirmiştim ama çok zor olmuştu 4 ay iyi güzel geçti sonrası hergün ölüm gibiydi mamaya başalyalım dedik inek sütüne alerjisi çıktı hastanelik olduk 1 yıl test üstüne test yaptırdık
benim sütümü arttıran şeylerden aklımda kalanlar
kuru dut hoşafı
dereotu
humana stil tea
hurma
kayısı hoşafı
bulgur
soğan
kemik sulu çorbalar
bol su
ısırgan otu suyunu su ile karıştırıp içiyodum aktardan şişede suyunun almıştım
......
çook uğraştım ama uzun sürmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?