• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sütü arttıran tek şey mutluluk :)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba arkadaşlar.. ben 3. ay kontrolümde bebeğe mama vermemi söyleyen doktoru değiştirdim ve haftasonu başka birdoktora gittim 4. ay boyunca bebeğiğm maşallah 700 gr almış.. ve bunun tek sebebi psikolojim.. elimden geldiği kadar sosyal aktivitede bulunup en az haftada 1 kez eşimle baş başa bişeyler yapıyorum bebeği anneme bırakıp.. beni mutlu eden insanlarla görüşüp sinirlerimi bozanlardan uzakduruyorum.. ve hafta sonu gezip eğlendikten sonra sütümde olağan üstü bir artış oluyor... hiç memeyi bırakmayan oğlum memeyi bırakıp eline sağlık anne gülücüğü atıyor bana :69: allah bozmasın.. :nazar: :nazar: :nazar:
bana faydalı gelen şeyi sizinle paylaşmak istedim :) bol sütlü sağlıklı ve mutlu günler diliyorum...

buna tamamen katılıyorum...yemediğim şey kalmadı sütüm olsun diye..ama sonra fark ettimki ne yersem yiyim keyfim yoksa süt az oluyor ama keyfim iyiyse süt akıyor nerdeyse....

kesinlikle katılyorum bende süt işçin elimden geleni yaptım arabamız olmadığı için iç evden çıkamıyoduk kızımı bırakcak yerim yoktu 1 aydır arabamı9zı aldık ve her gezmdene sora sütüm çok güzel oluyor. tabi bide olumsuz insanları uzaklaştıramıyorum. bi o kaldı.

merhaba arkadaşlar.. ben 3. ay kontrolümde bebeğe mama vermemi söyleyen doktoru değiştirdim ve haftasonu başka birdoktora gittim 4. ay boyunca bebeğiğm maşallah 700 gr almış.. ve bunun tek sebebi psikolojim.. elimden geldiği kadar sosyal aktivitede bulunup en az haftada 1 kez eşimle baş başa bişeyler yapıyorum bebeği anneme bırakıp.. beni mutlu eden insanlarla görüşüp sinirlerimi bozanlardan uzakduruyorum.. ve hafta sonu gezip eğlendikten sonra sütümde olağan üstü bir artış oluyor... hiç memeyi bırakmayan oğlum memeyi bırakıp eline sağlık anne gülücüğü atıyor bana :69: allah bozmasın.. :nazar: :nazar: :nazar:
bana faydalı gelen şeyi sizinle paylaşmak istedim :) bol sütlü sağlıklı ve mutlu günler diliyorum...

gerçekten çok teşekkür ederim. paylaşımınız benim için de bi umut oldu. çünkü ben de sütüm var çok şükür ama az diye her duyduğumu yiyodum , malesef bi değişim olmuyodu. gerçi bazen inanılmaz artıyodu ama yediklerimin etkisiyle olmadığını düşünüyorum. çünkü yediğim günlerle paralel olmuyodu. belki de benim de psikolojimin etkisiyle artıyodu. sütüm yetmiyo diye takıldım bozdum psikolojimi galiba. ama şu aralar takmıyorum bebeğim doyuyo kilo alıyo diyorum. baya da arttı sütüm cidden. demekki hep iyi hissetmek önemli. :66::66::66:

evet bende sütüm yeterli olmuyor diye kafayı yiyordum.ne duyduysam aldım ne artırır dedilerse yedim ama tek sorun bencede kişin ruh hali keyfin yerindeyse süt var.

Sana kesinlikle katılıyorum. Hiçbirşey mutluluk ve moral kadar anne sütünü arttıramaz. Yaşadım biliyorum.. Ben doğum yaptıktan sonraki 3 ay okadar çok sütüm vardı ki, oğlum bi memeyi emerken diğerinden şakır şakır süt akıyor diye boş kalan memenin altına bardak tutuyordum o bile doluyordu. Sonra eşimin ailesi saolsun sütüm tükeniverdi

kesinlikle katılıyorum ben bol su içmiyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum da diyemem
ama eğer dinlenmişsem keyifliysem sütüm gayet yerinde oluyor uykusuz kaldığımda kocama veriyorum bebişi onlar takılırken ben uyuyorum gene miss süt geliyor :)

Back