Bebek Beslenmesi Sütten kesmek istiyorum yardım edin lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sedagoncaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
50
19
27
Kızım 21 aylık ve hala emiyor ben emzirmeye devam etmeyi düşünüyordum fakaf göğüs ucumu paramparça etti emmekten her emzirdigimde resmen ağlıyorum bağımlj resmen.. gece en az iki üç kez kalkar emmek için.. çalışan bir anneyim gündüzleri görmüyoruz bırbirimjzi ama gece emmesini nasıl keseceğim komple kesmek istiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı . Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Acaba anneme bıraksam iki gun ayrı kalsak başarsbilir miyiz ???

Yok ya ayrı kalmaya ne gerek var ben meme ucuna salça sürmüştüm biraz o tattan tiksindi bi daha emmedi meme kötü oldu dedi ve bıraktı çoğu kişide buna benzer yöntemlerle kesmiştir memeyi deneyin derim

aktarda sütten kesmek icin taş var ismini unuttum. bir oneriyle aldık tek seferde kesti. istemediler emme saatleri gelince oyaliyorduk geceleri ozellikle biraz fazla ilgi istiyorlar. deneyin derim :)

Biz oğlumda bu şekilde yaptık ve hiç eziyeti olmadi denerseniz belki daha kolay olur. Sabah kahvaltısı na yumurta haşlayıp bu senin nasibin artık bunu yiceksin büyüyeceksin dedik kendi aldı mememede siyah bant ve saçımdan yapıştırdım o gün bıraktı

Ayrı kalmayın. Eziyet etmeyin ikinize de. Ben de çalışıyorum. Önce gündüzleri kestim. Çünkü zaten ememiyordu evde olmadığım için. Eve gelince de yatana kadar babası oyaladı. Bir hafta boyunca sadece akşam yatarken ve gece uyandığında emdi. Sonra geceyi de kestim. Uykuya dalarken kitap okuyordum sıkıcı bir ses tonuyla. Meme istediğinde sütün bittiğini, artık büyüdüğünü vs. anlattım. Üç dört gece zor geçti. Uyandığında tabii ki ağladı, avuttum. Ama zaten uyku haliyle olduğu için çabuk daldı. Sonra onu da bıraktı. Yavaş yavaş olduğu için ben de sıkıntı çekmedim o da. Yoksa bizimki de meme aşığıydı. 25 aylıktı kestiğimde. Çocukları tiksindirip korkutmaya gerek yok bence, hele de çalışıyorsanız bu süreç lehinize oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…