• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sütten kesme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

XSXEKERXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
361
0
96
İstanbul
mrb herkese benım kızım 19 aylık sütten kestım dunden berı ama çok şükür çok zor olmadı ama daha yenı kestıgtım ıcın süreklı sayıklıyor sızlerın nasıl kestıgınızı merak edıyorum ve kestıkden sonrakı degışımlerı paylaşırsanız sevınırım bu konuyu aradım göremedım baska yerde bnde buraya açtım varsa kusura bakmaynn

bencede 2 yaşına kadar keşke devam ettirseydin ama kestiysen mutlaka bir nedenin vardı.. biz 22, ayımızda sütten kestik.. geleneksel yolların dışında '' memede süt bitti artık bardaktan içmelisin'' dedim... 3 gün biraz inatlaştı ama öyle kabus boyutunda değil.. şimdi çok şükür lıkır lıkır bardaktan sütünü içiyor.. ona memede sütün bittiğini artık büyüyen çocuklar gibi bardaktan süt içebileceğini anlatırsan kolay kavrar.. sadece istikrarlı ol.. onun gözyaşlarına hemen boyun eğme.. ağladığı zaman hemen ilgisini sevdiği oyunlara yada oyuncaklara yönelt... mümkünse bolca parka götür...

Back