- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Hayırlı olsun
Çok severim sütlü tatlı
Gelsin kilolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnadımın meyvesini alacağım inşallah bi günKesinlikle 3 kategoridir börek diyorum
Destekcinim kolikciim
Daha bir sürü tarif var, kazandibi yap sendeSütlaç yapıldı , sütlü irmikli tatlıdan yapıldı. Listemde ikisi çıktı.
Senin ellerinden öpüyorlar
Ovvv bu ne bolluk yav, çok özendim yaEveeet tarifimi yaptim yukleyecegim
Eveeet tarifimi yaptim yukleyecegim
Sen yaparsın diye düşündümDaha bir sürü tarif var, kazandibi yap sende
Benim aklımda başka bir tarif var canısı, yapan olursa ellerine sağlık en sevdiğim tatlı diyebilirim, şerbetlilerle aram yoktur pekSen yaparsın diye düşündüm
ayy sonunda atabildim ne zor yüklemesiOvvv bu ne bolluk yav, çok özendim ya
ayy sonunda atabildim ne zor yüklemesi
Benim bu foruma eklediğim görseller arşa çıktıSırf bu yüzden Nevreste katılmıyor bence biz yafrukurtlara vız gelir tırıss gider
Öyle olsaydı profilim madalya dolu olurduhayır nevroş katılsa oyları toplar o yüzden katılmıyor bizim önümüzü açıyor Nevreste
Bir sürü tarif var istersen yardımcı olurumKatilacak arkadaslara iyi sanslar diliyorum.
Sutlu tatli deyince aklima ilk sutlac geliyor, baska da bilmiyorum.
Pudingte sayiliyor mu acaba.
pek de mütevazi ustammÖyle olsaydı profilim madalya dolu olurdu
Tesekkur ederim. Becerebilir miyim, endise ettimBir sürü tarif var istersen yardımcı olurum
Kolay tarif olsunTesekkur ederim. Becerebilir miyim, endise ettim
Ben bugün bilindik bir tarifi farklı bir şekilde yaptım,nette görmüştüm denemek istedim ama hoşumuza gitmedi.Klasik tatlar her zaman daha güzelAllahtan çekim yapmamıştımKolay tarif olsun
Kolay tarifleriniz varsa deneyebilirim. Once bir cesarete ihtiyacim var.Kolay tarif olsun