Annemler de fasülye yaprağından sararlarmış eskiden.Kirazdan turşu yaparlar.Sağol canım
Çok güzeldirHele kokusu
Sağol canım.Afiyet olsun
Salçalısini bende bilmiyorumYapılışını görmedim ya ondan bilmiyorum nevoş, ayranlının yapılışını gördüm sadece :)
Ben bilmiyor muyum seni :) muhalefetim benim
Zeytin reçeli yedin mi? Süper bi lezzet incir reçeline benziyor ama çok daha güzelAnnemler de fasülye yaprağından sararlarmış eskiden.Kirazdan turşu yaparlar.
Fasulye,ayva,kiraz hatta dut yaprağı ilede bu kofte yapılıyor.Annemler de fasülye yaprağından sararlarmış eskiden.Kirazdan turşu yaparlar.
Aaaa hiç duymadım güzel olabilirZeytin reçeli yedin mi? Süper bi lezzet incir reçeline benziyor ama çok daha güzel
Yok yemedim.Reçelle pek aram yok.Yesem de suyunu yerim.Patlıcanı,domatesi,havuçu duydum ama zeytini duymamıştım.Herşeyin içine şeker katıyorlar al sana reçel.Zeytin reçeli yedin mi? Süper bi lezzet incir reçeline benziyor ama çok daha güzel
Aaaa hiç duymadım güzel olabilir
Balıkesir de zeytin bolluğu olduğundan yapmışlar :) Evet yeşil zeytindi, çok beğenmiştim tadını bi daha da bulamadık. Oralılar bile yememiş. Öyle bi yapıp üretimi durdurdular herhaldeYok yemedim.Reçelle pek aram yok.Yesem de suyunu yerim.Patlıcanı,domatesi,havuçu duydum ama zeytini duymamıştım.Herşeyin içine şeker katıyorlar al sana reçel.Yeşil zeytindir herhalde dimi.
Acısını çıkardıktan sonra tatlandirmislardir.Balıkesir de zeytin bolluğu olduğundan yapmışlar :) Evet yeşil zeytindi, çok beğenmiştim tadını bi daha da bulamadık. Oralılar bile yememiş. Öyle bi yapıp üretimi durdurdular herhalde
Normal dolma gibi galiba.Köfte de ilginçmiş.Ne kadar zengin bir mutfağımız var.Arda Türkmen anlatıyordu geçen gün.Yabancılara tavuk göğsünü anlatıyoruz.Çok şaşırıyorlar tatlının içinde tavuk olmasına diye.Fasulye,ayva,kiraz hatta dut yaprağı ilede bu kofte yapılıyor.
Biz en çok kiraz yapariz.
Nasıl sararlarmış acaba
Olabilir denesene yaparsın sen. Sonra Satışa çıkar ben alırımAcısını çıkardıktan sonra tatlandirmislardir.
Işimize gelmiyor yapmak
Evet ya harbi tembel avrat
Amma milliyetçi çıktın sende ha
Siz yüz karasıSiz becerikli ama tembelsiniz
Harbi çok beceriksiz birşey yapamıyor zatenBiraz atayım nede olsa cevap veremiyor
Bağırsakları çalıştırıyor ve çok faydalı niye yemiyorsunBen taze kayısı diyorum bizim oranın kayısıları başka
Oda yalan söyleyip bizim kayısıları küçük düşürüyor
Haklısın çok tembel
Tabi milliyetçi olacağım
Cok genis canimNormal dolma gibi galiba.Köfte de ilginçmiş.Ne kadar zengin bir mutfağımız var.Arda Türkmen anlatıyordu geçen gün.Yabancılara tavuk göğsünü anlatıyoruz.Çok şaşırıyorlar tatlının içinde tavuk olmasına diye.Kısır ve kumpir yaptı onlara bayıldılar.
Zaten nerede birşey bolsa onun tatlısı tuzlusu olur.Bak aklıma geldi.Hamsinin de reçelini yapmışlardı galiba.İğrenççç.Balıkesir de zeytin bolluğu olduğundan yapmışlar :) Evet yeşil zeytindi, çok beğenmiştim tadını bi daha da bulamadık. Oralılar bile yememiş. Öyle bi yapıp üretimi durdurdular herhalde
Ne yaptın onu söyleAllahtan korkun beee bugün pazar evinizde rahat rahat oturup yatiyosunuz ben işten geldim mutfağa girdim
Dolma yaptimNe yaptın onu söyle
Zeytin zamanını bekleyeceksin.Olabilir denesene yaparsın sen. Sonra Satışa çıkar ben alırım
Işin Gücün yok mu geçmişi inceliyorsunAllahtan korkun beee bugün pazar evinizde rahat rahat oturup yatiyosunuz ben işten geldim mutfağa girdim
Ay evet onu duydum da hiç merak etmiyorumZaten nerede birşey bolsa onun tatlısı tuzlusu olur.Bak aklıma geldi.Hamsinin de reçelini yapmışlardı galiba.İğrenççç.
Hayatta inanmamDolma yaptim
Bize de para veren yok napalım.Allahtan korkun beee bugün pazar evinizde rahat rahat oturup yatiyosunuz ben işten geldim mutfağa girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?