Olsun çok uzak olmaz sık sık gelirsinizIyice niyeti bozduk o tarafa gelcez de Malatya olur mu bilmiyorum
bekliyorum Nevoş inşallahBen bu yıl gelirim yamacına inşaallah
Benimde çıkmam lazım görüşürüzBen çıkıyorum akşam için yemek hazırlayacağımGörüşürüz
Işimize gelmiyor yapmakSiz yüz karasıSiz becerikli ama tembelsiniz
Harbi çok beceriksiz birşey yapamıyor zatenBiraz atayım nede olsa cevap veremiyor
Bağırsakları çalıştırıyor ve çok faydalı niye yemiyorsunBen taze kayısı diyorum bizim oranın kayısıları başka
Oda yalan söyleyip bizim kayısıları küçük düşürüyor
Tesekkur ederim canım güzel dileklerin icinDoğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice yıllara
Efserr.. Sağol canimmm..Kakao camım doğum günün kutlu olsun canım
Teşekkür ederim nevrestem Sagolun.Doğum Günün Kutlu Olsun CanımNice Mutlu Yıllara
Pastanı bekliyoruz
Doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu seneler dilerimTeşekkür ederim nevrestem Sagolun.Eki Görüntüle 1490648 bide arkadaşların getirdiği pasta masayı kurarken cektimm Eki Görüntüle 1490654
Vuslatimm tesekkur ederim herkes için hepimiz için sağlık ve huzur diliyorum mevladan..Doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu seneler dilerim
Amin canımVuslatimm tesekkur ederim herkes için hepimiz için sağlık ve huzur diliyorum mevladan..
Ellerine sağlıkTeşekkür ederim nevrestem Sagolun.Eki Görüntüle 1490648 bide arkadaşların getirdiği pasta masayı kurarken cektimm Eki Görüntüle 1490654
Merhaba Vuslat'cım nasılsınKeyifli Pazarlar
Haklısın çok tembelIşimize gelmiyor yapmak
Evet ya harbi tembel avrat
Amma milliyetçi çıktın sende ha
İyiyim Nevoş sen nasılsın?Merhaba Adra'cım nehaber
Cezası da bitti gelir birazdan hesaplaşmayaHaklısın çok tembel
Tabi milliyetçi olacağım
İyiyim canım, sen nasılsınMerhaba Vuslat'cım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?