Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Şu an pahalıymış zaten :) annem aramış Malatyalı ya kız verdim Kayısıyı parayla alıyorum diye benimkine laf sokuyo
Canım geçen yıl bizim bahçede 1 tane bile kayısı olmadıBizde paramız ile aldık
Birde şansa evlendiğiniz ilk yıl kyısı olmamışAnnen haklıAma eşin ne yapsın kayısı yok olanında fiyatları çok fazla
Umarım bu yıl az çok olurOnunla geçimini sağlayanlar var

Inşallah olur ne diyelim. Ben çok sevmediğim için aramıyorum Kayısıyı kurusunu zaten yemem taze de bal gibi olursa yiyorum
Geçen gün canım meyve istedi gardaşına dedim meyve getir getirmedi Kalkıp almadım bende, evlendiğimizden Beri ilk defa meyve yicem dedim düşün

Peki Maltaya kayısısı yedin mi?Sizin oralarda satılan kayısılar bizim kayısılara benzemezBurayada getiriyorlar pazara bağırıyorlar ''Malatya kayısısı'' yanaşıyorum yalan söylemeyin bu Malatya kayısısı olamazAbla sus diyorlar
Kardeşim ayıp etmiş nasıl hizmet etmek sana

İşte tembel olunca Malatya dan bi benim ki bi harbi çıkmış tembel olarak
Yedim getirdiler doğal kurumuşunu sever benim ki ondan falan bi Sürü geldi, anneme verdim hepsini
Adamların foyasını ortaya Çıkarma sende

Siz yüz karasıSiz becerikli ama tembelsiniz
Harbi çok beceriksiz birşey yapamıyor zatenBiraz atayım nede olsa cevap veremiyor
Bağırsakları çalıştırıyor ve çok faydalı niye yemiyorsunBen taze kayısı diyorum bizim oranın kayısıları başka
Oda yalan söyleyip bizim kayısıları küçük düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…