Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
İlaçtan olabilirTembellik yapıyor olmayasın
Boşsun madem sende bize bir tatlı yap
yok cidden benden çıktı o durum gayri ihtiyarı kendimi uyuyor buluyorum
yapmak istiyorum ama evde fotoğraf çekmeye dair hiçbir makine yok çoğu benim tarafımdan bozuldu foto makinesininde şarj kablosu kayıp o sebeple katılamıyorum

Bak buna çok üzüldümHayırlısı olsun canım

ben şimdilik kactım azcık bende uyuyyayım gelirim

Meryemcim öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim ailede de kalça çıkıklığı ırsi.Kızın Bebek olduğu için çok şanslı,ameliyata gerek yok. Askıya aliyolar düzeliyor. Amcamin kızı 25 yaşında öğrendi ameliyat oldu,çivi taktılar. Diğer amcamin kızı bebekti fark edildiğinde askıya aldılar düzeldi. Suan 18 yaşlarında hiç bir izi dahi yok. Endiselenme canim

allah razı olsun canım bizimkide ırsıymiş bizde askı önerdiler yarın başka bi uzman dr daha görcek ondan sonrada bi 3 ay kadar askı kullancaz düzelir inşallah

allah razı olsun canım bizimkide ırsıymiş bizde askı önerdiler yarın başka bi uzman dr daha görcek ondan sonrada bi 3 ay kadar askı kullancaz düzelir inşallah

yeni okudum meryemcim geçmiş olsun..inşallah düzelir bu günler gelir geçer canım

Geçmiş olsun canimm duzeliyor benim yigenimde vardı geçti sabir biraz

Geçmiş olsun canım, kıyamam ben kuzuma herkes düzelir Demiş Sıkma canını, düzelir inşallah bak yolları da varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…