Teşekkürederim bende şimdi buldum sütlü nuriyeye bakıyorum öle deli gibi
Tatlıların hepsi çok fenaTeşekkürederim bende şimdi buldum sütlü nuriyeye bakıyorum öle deli gibi
yok cidden benden çıktı o durum gayri ihtiyarı kendimi uyuyor buluyorumİlaçtan olabilirTembellik yapıyor olmayasın
Boşsun madem sende bize bir tatlı yap
Bak buna çok üzüldümyok cidden benden çıktı o durum gayri ihtiyarı kendimi uyuyor buluyorum
yapmak istiyorum ama evde fotoğraf çekmeye dair hiçbir makine yok çoğu benim tarafımdan bozuldu foto makinesininde şarj kablosu kayıp o sebeple katılamıyorum
güle güle nevoşumm gelirim inşallah : )
dr öle dedi erken teşhis merak etmeyin düzelir dedi ya bakalım bu gitcemiz dr uzmanmış bu alandaKalça çıkığımı var canımErken teşhis olunca %100 düzeliyor merak etme
Meryemcim öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim ailede de kalça çıkıklığı ırsi.Kızın Bebek olduğu için çok şanslı,ameliyata gerek yok. Askıya aliyolar düzeliyor. Amcamin kızı 25 yaşında öğrendi ameliyat oldu,çivi taktılar. Diğer amcamin kızı bebekti fark edildiğinde askıya aldılar düzeldi. Suan 18 yaşlarında hiç bir izi dahi yok. Endiselenme canimaynen nevoş çok kötüyüm üstüne bugün hannenin kontrol vardı oraya gittik kalçası düzelmemiş ortopediye gittik oda bi askı önerdi onu alcaz yarın bi doç.dr varmış ona gitcez dr endişelenmeyin erken tanı oldu için düzelir dedi ama canım sıkıldı ırsıymiş kv tarafında inşallah düzelir kuzum
allah razı olsun canımMeryemcim öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim ailede de kalça çıkıklığı ırsi.Kızın Bebek olduğu için çok şanslı,ameliyata gerek yok. Askıya aliyolar düzeliyor. Amcamin kızı 25 yaşında öğrendi ameliyat oldu,çivi taktılar. Diğer amcamin kızı bebekti fark edildiğinde askıya aldılar düzeldi. Suan 18 yaşlarında hiç bir izi dahi yok. Endiselenme canim
Düzelir inşallah canımm düzelir sıkma canınıallah razı olsun canımbizimkide ırsıymiş bizde askı önerdiler yarın başka bi uzman dr daha görcek ondan sonrada bi 3 ay kadar askı kullancaz düzelir inşallah
allah razı olsun canımbizimkide ırsıymiş bizde askı önerdiler yarın başka bi uzman dr daha görcek ondan sonrada bi 3 ay kadar askı kullancaz düzelir inşallah
Geçmiş olsun canimm duzeliyor benim yigenimde vardı geçti sabir birazallah razı olsun canımbizimkide ırsıymiş bizde askı önerdiler yarın başka bi uzman dr daha görcek ondan sonrada bi 3 ay kadar askı kullancaz düzelir inşallah
Ellerine sağlıkİyi aksamlar hatunlar..bakin ne yaptım milfoyden manti..Eki Görüntüle 1487772 boyleydiii.. Eki Görüntüle 1487774 boyle olduuu..
Düzelir canım içini ferah tutdr öle dedi erken teşhis merak etmeyin düzelir dedi ya bakalım bu gitcemiz dr uzmanmış bu alanda
Milfoyden canım iç harç yaptım kıymalı 4.boldum harç koydum ve fırına attım sarımsaklı yoğurt ve sos canım yapıp yenmesi lazim yumusamadan beklerse citirligi kayboluyor..Ellerine sağlık
Nasıl yaptın
Afiyet olsun canımMilfoyden canım iç harç yaptım kıymalı 4.boldum harç koydum ve fırına attım sarımsaklı yoğurt ve sos canım yapıp yenmesi lazim yumusamadan beklerse citirligi kayboluyor..
Geçmiş olsun canım, kıyamam ben kuzumaaynen nevoş çok kötüyüm üstüne bugün hannenin kontrol vardı oraya gittik kalçası düzelmemiş ortopediye gittik oda bi askı önerdi onu alcaz yarın bi doç.dr varmış ona gitcez dr endişelenmeyin erken tanı oldu için düzelir dedi ama canım sıkıldı ırsıymiş kv tarafında inşallah düzelir kuzum
Eline sağlıkİyi aksamlar hatunlar..bakin ne yaptım milfoyden manti..Eki Görüntüle 1487772 boyleydiii.. Eki Görüntüle 1487774 boyle olduuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?