Afiyet olsunaynen memnun olmaz mı babam özellikle çok sever.teşekkürler canım
aynen bağımlılık yapıyor
Oy maşaallah ellerine sağlıkBizede gönder
saol canım evet ya hasta oldum tükrük bezi iltabı bide gözümde su kisti oldu yuzum davul gibiGeçmiş olsun Meryem hastamısın?
Keşke canımyakın olsak keşke ben yaprakları harbi nuriyesini alır gelir beraber yerdik valla ohhhhh missss
Geçmiş olsun Meyrem'cimsaol canım evet ya hasta oldum tükrük bezi iltabı bide gözümde su kisti oldu yuzum davul gibi
Sana tatlı yok hiç tatlı isteme girişiminde bulunmahu huuuuuuuuuu
ağzımı bile açmadım daha ya ahahSana tatlı yok hiç tatlı isteme girişiminde bulunma
Kesin tatlı istersin ben leb demeden leblebiyi anladımağzımı bile açmadım daha ya ahah
MerhabaKızlar tarifler nerde bana tarifler lazım tatlı krizim tuttu birini beyenip yapim nolurrrr
aynen nevoş çok kötüyüm üstüne bugün hannenin kontrol vardı oraya gittik kalçası düzelmemiş ortopediye gittik oda bi askı önerdi onu alcaz yarın bi doç.dr varmış ona gitcez dr endişelenmeyin erken tanı oldu için düzelir dedi ama canım sıkıldı ırsıymiş kv tarafında inşallah düzelir kuzumGeçmiş olsun Meyrem'cimBenimde 2-3 yıl önce olmuştu Ağrısı bile çok fena
AY yanlış mesajKesin tatlı istersin ben leb demeden leblebiyi anladım
Nasılsın canım ders çalışıyor musun
İtiraf ediyorum evet istemeye meyilliydimKesin tatlı istersin ben leb demeden leblebiyi anladım
Nasılsın canım ders çalışıyor musun
Kalça çıkığımı var canımaynen nevoş çok kötüyüm üstüne bugün hannenin kontrol vardı oraya gittik kalçası düzelmemiş ortopediye gittik oda bi askı önerdi onu alcaz yarın bi doç.dr varmış ona gitcez dr endişelenmeyin erken tanı oldu için düzelir dedi ama canım sıkıldı ırsıymiş kv tarafında inşallah düzelir kuzum
Ben cevabımı verdim bir daha teşebbüs etmezsinİtiraf ediyorum evet istemeye meyilliydim
İYİYİM CANIM sen nasılsın derse biraz ara verdim uyumaktan zaman bulamıyorum çalışmaya
TAMAM çektim elimi tatlılardanBen cevabımı verdim bir daha teşebbüs etmezsin
İyiyim canım çok şükürUyuma canım dersine çalış
Aferin sanaTAMAM çektim elimi tatlılardan
bende öyle sitiyorum ama ayakta uyuyorum resmen
bilmiyorum ki ilAÇ kullanıyorum ama tüm sebep o mu emin değilimAferin sana
Baharmı çarptı hayırdeı ne oluyor
İlaçtan olabilirbilmiyorum ki ilAÇ kullanıyorum ama tüm sebep o mu emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?