Bekliyoruz :) ödül belli değil sponsor bulunursa sponsora göre değişecek:)
tmm o zaman
]
Bizim kazlar garibanBekliyoruz :) ödül belli değil sponsor bulunursa sponsora göre değişecek:)
Hmm olabilir bizimkiler doğal besleniyor demek ki. Imkan da var tabi
Katil tabi canim.yeni degisik tarifleri deneriz bizde. odul ,yarisma basinda belli olmuyor bildigim kadariyla yani en azindan gecen katildigim yarismada bilmiyordum. Kazaninca ne oldugunu gordum.nevresim takimi geldi banabunda bilmiyorum ayni mi.
Allah yardımcıları olsun, ev aramak çok yoruyor insanı gerçekten... 4-5 gün sabahtan akşama kadar ev aradığım oldu benim de
keşke belli olsa bizde dha bıi sıkı sarılırız yarışmaya :)
aynen de sen katılcan mı canımmOlsun canim egleniyoruz iste
Aslında ödülden ziyade eğlence heyecan için katılıyor genelimiz:) Katılın bence.keşke belli olsa bizde dha bıi sıkı sarılırız yarışmaya :)
katlalım o zaman ::))))Aslında ödülden ziyade eğlence heyecan için katılıyor genelimiz:) Katılın bence.
tamam bende katılmıştımmm zatennIveett katildimm bilee.
İnşaAllah canım.Zor valla yorucu.insallah bulabilirler hemen.onlarda memnun degil tabi bu durumdan.
tamam bende katılmıştımmm zatenn
Tarifler nerdeee goremiyoruz
Eline sağlık, güzel olmuşİyi geceler hanımlar..dilosun.çilekli ceheskekiii...Harika bir lezzet Eki Görüntüle 1486536 Eki Görüntüle 1486537 Eki Görüntüle 1486538
İyi geceler hanımlar..dilosun.çilekli ceheskekiii...Harika bir lezzet Eki Görüntüle 1486536 Eki Görüntüle 1486537 Eki Görüntüle 1486538
Tarifi deneyin kızlar atin fırına lezzetli bir tatEşime sağlık, güzel olmuşdiloş ağzının tadını bilir zaten
Sağol canım güzel bir tatOhhh mis mis.ellerine saglik
Çilekler lezzetli olunca yaparım geçen aldım da sevmedim 1 tane yedim bıraktımTarifi deneyin kızlar atin fırına lezzetli bir tat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?