iyi akşamlarIyiaksamlar hanimlarr
kuğuları otlatacak mıydıkuğu kız o inek değil ne otlatması
Kuğu ne yiyo ki bacım bahçeden otlasın iştekuğuları otlatacak mıydıkuğu kız o inek değil ne otlatması
Iyiaksamlar hanimlarr
Nasılsınız kızlariyi akşamlar
Tamam tamam çırpınmaKuğu ne yiyo ki bacım bahçeden otlasın işte
Iyiyimm canmm sen nasilsinNasılsınız kızlar
Neden kaz otluyo da kuğu otlamasınTamam tamam çırpınma
Nasılsınız kızlar
Ben de iyiyim canımIyiyimm canmm sen nasilsin
Pinkom kazlar otluyor muNeden kaz otluyo da kuğu otlamasın
Niye yorgunsun canım, hasta mısınYorgunummonun haricinde cok sukur bi sıkıntim yok.sen nasilsin
AA ne Biçim yetiştiriyoruz hayvanları :) Otlar tabi yaylaya götürürdü bizimkiler otlarlardı, bizim hiç olmadı da babamın amcasında falan görürdüm yaniBen de iyiyim canım
Pinkom kazlar otluyor muBizim burada ki kazlar ekmek simit yiyorlar, bir kere lahana falan atayım bakim yiyecekler mi
Ne bileyim burdaki kazlar hep derede otta yok o yüzden yaniAA ne Biçim yetiştiriyoruz hayvanları :) Otlar tabi yaylaya götürürdü bizimkiler otlarlardı, bizim hiç olmadı da babamın amcasında falan görürdüm yani
Niye yorgunsun canım, hasta mısınİyiyim canım, sağol
Ev tekstilinden zevkli güzel bir hediye ve profile eklenen 1.lik ünvanıama ödül ne bu aradaaa
Bekliyoruz :) ödül belli değil sponsor bulunursa sponsora göre değişecek:)ben katılıyorummmmmmmmmmm
Hmm olabilir bizimkiler doğal besleniyor demek ki. Imkan da var tabiNe bileyim burdaki kazlar hep derede otta yok o yüzden yani
Allah yardımcıları olsun, ev aramak çok yoruyor insanı gerçekten... 4-5 gün sabahtan akşama kadar ev aradığım oldu benim deCok sukur hastalik degil.buraya tayinleri cikan yeni bi arkadas geldi. Ev ariyolar.cevreyi cok bilmedikleri icin bizde elimizden geldigince yardimci oluyoruz. Sabah ciktim bir iki saat once girebildim eve bugun. Evde birsuru ütü var bana bakan.nasil yapicam diye dusunuyorum.
ben katılıyorummmmmmmmmmm
ama ödül ne bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?