Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylemi hafif olursa sütlü tatlıları severimEvet bekliyorum kim gelecek diyeSen tatlı sevmiyorsun senin yerine de ben yerim
Çok güzel görünüyor
Merhabahepsi de süper:)))
Öylemi hafif olursa sütlü tatlıları severim
Evet bak bunu yerim işte
oo resimler süper ben bugün tavuk göğsü yaptım o da olabilirdi
Günaydın kızlar.
Son kahvaltılarınızı yaptınız mı?Hani Kemal Sunal bir filminde simit bitmesin diye tadına vara vara yerdi ya ben de öyle yaptım.
Yaptım yaptım son sularımı içiyorum günde 2-3 LT bitiyordu hasret kalacağım bende kana kana içeyim bari
Ben su içemeyeceğime seviniyorum.Çünkü hiç sevmiyorum içmeyi.Ama mecbur içeceğim iftardan sonra da.Bir de sabah ne yiyeceğim derdi yok.O da güzel.Öğlen son kez ne yesem acaba.
Bizim işyerinde tavuk döner falan varmış akşam eve gittiğimde çok sevdiğim tostumu yemek istiyorum anneme yemek yapma diyeceğim kahvaltı hastasıyım ben kahvaltı yapalım karışık tost yaparım full hala zayıflamayı düşünüyorum
İftarla sahur arası çok içilmiyor işte 1 LT bile içemem bizde hamur işçiyiz geceye çıtır böreğimden yapacağım kiRamazanda rejim olmaz.Bol su içersen dengelersin zaten.Biz hamurcuyuz biraz.Börek ya da gözleme olur büyük ihtimalle bu akşam.
Eylül nerelerde görünmüyor.
Eylül nerelerde görünmüyor.
özlediniz mi beniİftarla sahur arası çok içilmiyor işte 1 LT bile içemem bizde hamur işçiyiz geceye çıtır böreğimden yapacağım ki
Evet bugün yok Eylül :44:
Evet neredesin bakıyım sen Eki Görüntüle 1170535
Telefondan girildiginde nasil oy kullaniliyor bilen bi el edebilirmi acaba kizlarrrr ?
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."