Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖylemiEvet bekliyorum kim gelecek diyeSen tatlı sevmiyorsun senin yerine de ben yerim
![]()
Çok güzel görünüyor![]()
Merhabahepsi de süper:)))
Öylemihafif olursa sütlü tatlıları severim
Evetbak bunu yerim işte
![]()
oo resimler süper ben bugün tavuk göğsü yaptım o da olabilirdi![]()
Günaydın kızlar.
Son kahvaltılarınızı yaptınız mı?Hani Kemal Sunal bir filminde simit bitmesin diye tadına vara vara yerdi ya ben de öyle yaptım.
![]()
Yaptım yaptım son sularımı içiyorum günde 2-3 LT bitiyordu hasret kalacağım bende kana kana içeyim bari![]()
Ben su içemeyeceğime seviniyorum.Çünkü hiç sevmiyorum içmeyi.Ama mecbur içeceğim iftardan sonra da.Bir de sabah ne yiyeceğim derdi yok.O da güzel.
Öğlen son kez ne yesem acaba.
![]()
Bizim işyerinde tavuk döner falan varmış akşam eve gittiğimde çok sevdiğim tostumu yemek istiyorum anneme yemek yapma diyeceğim kahvaltı hastasıyım ben kahvaltı yapalım karışık tost yaparım fullhala zayıflamayı düşünüyorum
![]()
İftarla sahur arası çok içilmiyor işte 1 LT bile içememRamazanda rejim olmaz.Bol su içersen dengelersin zaten.Biz hamurcuyuz biraz.Börek ya da gözleme olur büyük ihtimalle bu akşam.
Eylül nerelerde görünmüyor.![]()
Eylül nerelerde görünmüyor.![]()
özlediniz mi beniİftarla sahur arası çok içilmiyor işte 1 LT bile içemembizde hamur işçiyiz geceye çıtır böreğimden yapacağım ki
Evet bugün yok Eylül :44:
Evet neredesin bakıyım sen Eki Görüntüle 1170535
Telefondan girildiginde nasil oy kullaniliyor bilen bi el edebilirmi acaba kizlarrrr ?
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."