- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
İyiyim canım sen nasılsın
Bende iyiyim şükür geçinip gidiyoruz buralar çok sessiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sen nasılsın
Bende iyiyim şükür geçinip gidiyoruz buralar çok sessiz
Evet canım çok sessizYaz gelince daha sakinleşti:44:Herkes geziyor
Hımm evett benim hiç gezesim yok çok sıcak
Evet çok sıcakBen de geziyorum
Hımm gez gez çocuklarla eğlenceli oluyodur
Evet canım annemlerdeyim birlikte geziyoruz.
Günaydın canım Nehaber
Günaydın adraaa nasılsınnn
Amin canımHayırlı olsun canım
Günaydın.:103:
Vuslat hoşgeldin.Gözlerimiz aradı seni.Ev taşıyacakmışsın.Allah kolaylık versin canım.
Amin canım
Hoşbuldum canım Ben de acaba beni özlediniz mi diye düşünüyordum
Çok alışmışım buraya, uzun zaman gelemedim bir yanım eksik kaldı sanki
Amin canım
Sağol canımHımm ne güzel mutlu aile tablosuu rabbim daim etsin
Evet canı keyfimiz yerinde geziyoruzAma hava çok sıcakİyiyim kızlar Sağolun.
Nevoş annenlerdeymişsin.Senden mutlusu yoktur.Burada neredeyse her akşam yağmur yağıyor.Dün bir fırtına çıktı etraf toz duman oldu.Ramazanda hareketlenir burası.Aç olanın işi nedir yemeklere bakmaktır.
Canım biz seni merak ettik Adra ile konuştuk fikir yürüttük şöyle böyle diyeBundan sonra birlikte oluruz inşaallahAmin canım
Hoşbuldum canım Ben de acaba beni özlediniz mi diye düşünüyordum
Çok alışmışım buraya, uzun zaman gelemedim bir yanım eksik kaldı sanki
Amin canım
ben özledim
vuslatim eline sütü sekeri aliyorsun,hemen bir tatli yapiyorsun resimleride bana gönder ben yaptim diye yarismaya katiliyim
nevosum anlar gerci
Röportajda aklıma gelmedii ama bir sonraki konu şerbetli tatlılar olabilir ramazanda gelıyo :)
Merhaba canım
Geçen yıl Ramazan ayında Ramazan Masası Yemek Yarışması yapmıştık bu yılda aynı kategoriyi yapsak çok güzel olur..
ölede olur canm fark etmez de o kadar tarifi nasıl bi araya getircez bakalım :)))
Canım Ramazanda illa masa kuruluyor.Biri ile yarışmaya katılabilirsiniz
Mesela 3 - 4 tarif ile sınırlı tutarız
Özel bir çorba olabilir.
Et-sebze-tavuk ile bir ana yemek-pilav ve tatlı
Hamileyim ya canm gözüm almıyoo valla benimki ne bulursa yicek artık :))) yinede katılmaya calıscamm misafirimde pek olmaz sanmıyrum uzagım cunku akrabalarıma felan :)
Allah kolaylık versin canımBen de Ramazanı ailemden uzakta geçiriyorum seni çok iyi anlıyorumHayırlısı olsunBen fikrimi söyledim belki kabul edilmez başka bir kategori seçeriz
ben özledim
vuslatim eline sütü sekeri aliyorsun,hemen bir tatli yapiyorsun resimleride bana gönder ben yaptim diye yarismaya katiliyim
nevosum anlar gerci
Canım biz seni merak ettik Adra ile konuştuk fikir yürüttük şöyle böyle diyeBundan sonra birlikte oluruz inşaallah