Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) şimdi sütlü tatlının illa puding, muhallebi ve türevi gibi mi olması lazım yoksa içinde süt olması yeterli mi
İçinde süt olması yeterli
Daha önce bu kategoriyi yaptık http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1230 Belki yardımcı olur
Ovv tamam o zaman bi sürü alternatifim oldu böyle
Teşekkür ederimm
öhöömmmmRica ederim canım
Hoşgeldin canım tarifini bekliyoruzöhöömmmm
ne zamandır bu kategoride yoktum belkii sınavlardan nefes alırsam bende katılırımmm:13:
inşallah canımm teşekkürlerrrrHoşgeldin canım tarifini bekliyoruz
öhöömmmm
ne zamandır bu kategoride yoktum belkii sınavlardan nefes alırsam bende katılırımmm:13:
tesekkürler ablamm senide özlemiştimmmmMerhaba canım
Evet canım yarışmaya katılma zamanın gelmişTamam canım nasıl istersen katılmaya vaktin olursa bekliyoruz
tesekkürler ablamm senide özlemiştimmmm
tamam ablam sizde sonra mutfağı bırakmıştım yeni yeni yemek yapmaya basladım ögrenci evine cıksam aç kalıcamCanım ben de seni özledim gel arada sohbet edelim
tamam ablam sizde sonra mutfağı bırakmıştım yeni yeni yemek yapmaya basladım ögrenci evine cıksam aç kalıcam
teşekkürler ablam biraz sizin yanınızda takılsam yine yaparım ben böyle annemde varken yanımdaaAllah kolaylık versin canımYaparsın yine canım sen beceriklisin
teşekkürler ablam biraz sizin yanınızda takılsam yine yaparım ben böyle annemde varken yanımdaa
Selam kızlar.:103:
Selammmm :)
Nasilsin :))))))))))selammmm