Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) şimdi sütlü tatlının illa puding, muhallebi ve türevi gibi mi olması lazım yoksa içinde süt olması yeterli mi![]()
İçinde süt olması yeterli
Daha önce bu kategoriyi yaptıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1230
Belki yardımcı olur
![]()
Ovv tamam o zaman bi sürü alternatifim oldu böyle
Teşekkür ederimm![]()
öhöömmmmRica ederim canım![]()
Hoşgeldin canımöhöömmmm
ne zamandır bu kategoride yoktum belkii sınavlardan nefes alırsam bende katılırımmm:13:![]()
inşallah canımm teşekkürlerrrrHoşgeldin canımtarifini bekliyoruz
![]()
öhöömmmm
ne zamandır bu kategoride yoktum belkii sınavlardan nefes alırsam bende katılırımmm:13:![]()
tesekkürler ablamm senide özlemiştimmmmMerhaba canım
Evet canım yarışmaya katılma zamanın gelmişTamam canım nasıl istersen katılmaya vaktin olursa bekliyoruz
![]()
tesekkürler ablamm senide özlemiştimmmm![]()
tamam ablam sizde sonra mutfağı bırakmıştım yeni yeni yemek yapmaya basladım ögrenci evine cıksam aç kalıcamCanım ben de seni özledim gel arada sohbet edelim![]()
tamam ablam sizde sonra mutfağı bırakmıştım yeni yeni yemek yapmaya basladım ögrenci evine cıksam aç kalıcam![]()
teşekkürler ablam biraz sizin yanınızda takılsam yine yaparım ben böyle annemde varken yanımdaaAllah kolaylık versin canımYaparsın yine canım sen beceriklisin
![]()
teşekkürler ablam biraz sizin yanınızda takılsam yine yaparım ben böyle annemde varken yanımdaa![]()
Selam kızlar.:103:
Selammmm :)![]()
Nasilsin :))))))))))selammmm![]()