Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne sutunu attiracak bir cok formul deniyorum. Ama henuz arttiran seyi bulamadim. Size bir danisayim dedim kizlar. Sutlu tatlilar mesela kazandibi sutu arttirir mi?
Anne sutunu attiracak bir cok formul deniyorum. Ama henuz arttiran seyi bulamadim. Size bir danisayim dedim kizlar. Sutlu tatlilar mesela kazandibi sutu arttirir mi?
insallah sen bulursun bende 6 aydır arıyorum bulamıyorum herkes bulgur sogan diyor ama bana cok gaz yapıyor bana bu 6 ayda yediklerim süt değil et yaptı :) 7 kilo aldımmm
valla arkadaşlar hiç boşuna tatlılara sarılmayın sütlü tatlı tavsiye ederim ama süt yapmasından değil ki böyle bişey de yok..Tavsiye ederim çünkü tatlı isteğini bastırırsınız ve fazla kilolara doğru da yola çıkmamış olursunuz..Mesela irmik tatlısı 1 litre süt 9 kaşık şeker 9 kaşık irmik süper bir tatlı ister limon ister portakal kabuğu rendeleyip aroma verin ben damla sakızı bile atıyorum bazen