• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sutlu tatlilar anne sutunu arttirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nila
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
68
0
86
Ankara
Anne sutunu attiracak bir cok formul deniyorum. Ama henuz arttiran seyi bulamadim. Size bir danisayim dedim kizlar. Sutlu tatlilar mesela kazandibi sutu arttirir mi?

Anne sutunu attiracak bir cok formul deniyorum. Ama henuz arttiran seyi bulamadim. Size bir danisayim dedim kizlar. Sutlu tatlilar mesela kazandibi sutu arttirir mi?

insallah sen bulursun bende 6 aydır arıyorum bulamıyorum herkes bulgur sogan diyor ama bana cok gaz yapıyor :( bana bu 6 ayda yediklerim süt değil et yaptı :) 7 kilo aldımmm

canım sütü yeşillik marul roka ve bol sudan başka hiç bişiey arttırmıyo boşuna tatlıyla kilo aldırma kendine...

sütün kendisi süt yaptığı için sütlü tatlıların da süt yaptığını duymuştum.

valla arkadaşlar hiç boşuna tatlılara sarılmayın sütlü tatlı tavsiye ederim ama süt yapmasından değil ki böyle bişey de yok..Tavsiye ederim çünkü tatlı isteğini bastırırsınız ve fazla kilolara doğru da yola çıkmamış olursunuz..Mesela irmik tatlısı 1 litre süt 9 kaşık şeker 9 kaşık irmik süper bir tatlı ister limon ister portakal kabuğu rendeleyip aroma verin ben damla sakızı bile atıyorum bazen :D

Rezene..

Yeşil yapraklı sebzeler.. marol vs.

bOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl suuuuu =))) favorimdir :D

VEEE tabi ki hurma bildiğimiz hac hurması..

bende hurma diyorum..
aç kaldığım zamanlarda bile hurma ve su çok işime yarıyor..

Arkadaslar dediklerinizi yapiyorum ama bizim sut cok uzaklardan gelecek galiba;( daha neyin sutu arttiracagini bulamadim.

Back