Cnm tavuk gögsünün fotolari büyümüyo sadece,nuriyeninkiler büyüyor.Yani bende öyle,sizde ikisidemi kücük
yok canım tıklıyorum ama acılmıyorTesekkür ederim cnm.Görünmesi lazimdi ama:26:
Cok Cok tesekkür ederim.sütlü Nuriye hiç yemedim ama çok güze gözüküyor elleriize sağlık zahmetli de biraz tavuk göğsüne bayılırım işte herzaman favori tatlımdır elinize sağlık. Başarılar dilerim..
resimmi büyümüyor,hicmi görünmüyor.Birde ikisidemi acilmiyor:26:yok canım tıklıyorum ama acılmıyor
Cok tesekkür ederim cnmŞeker rakiplerimin tariflerini de bir inceleyeyim dedim. :) Sütlü Nuriye'ye bayıldım. Nuray isminde çok yakın bir arkadaşım var, ona hep 'Nuriye, Sütlü Nuriye' diye hitap ederim. Aklıma onu getirdin. Dur arayayım bari hazır aklıma gelmişkenHer şeyi kafam alıyor ama yufka açma işini almıyor. Bilmediğim bir şeyi çok kolay öğrenirim ama yufka açmayı hiç beceremiyorum. Üstelik ustaca yufka açan bir annenin kızıyım. Ama işte marifet işi...Olmayınca olmuyor Başarılar canım
Cok tesekkür ederim cnm
Sen benim ilk yufka actigim zamandaki yufkalarmi görseydin,yufkadan baska herseye benziyordu
Zamanla actikca elin alisiyor cnm.Eger oklavayla zorlaniyorsan merdaneyle dene,daha kolay oluyor.Sonra yavas yavas oklavaya gecersin
Bende annemi özledim simdi bak,dur bende onu arayayim bi
Sanada basarilar
Cok tesekkür ederimelinize emeginize saglik basarilar dilerim
Tesekkür ederim cnm.canım eline saglık oyumu kullandım :)
Tesekkür ederim.Keske ikram edebilsemsütlü nuriyeolsada yesemmmm
Canım ellerine sağlık çok güzel duruyor insanın iştahını kabrtıyor ya yapabilirsem bende deneyeceğim :))
Begendinmiellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim denemek istiyorummmmmm........
Begendinmi
Gelsende yapsam sana
Güzel olurdu asllindateşekküerler canım kız ben sizi bulamadım facede :)) ama tatlıda süper duruyor ha bende geçenlerde tiramisu yaptım keşke çekip koysaydım :)) sana rakip oldum :)) sonra görüşürüz canım k.i.b bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?