Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye Ve Tavuk Gögsü

sütlü Nuriye hiç yemedim ama çok güze gözüküyor elleriize sağlık zahmetli de biraz tavuk göğsüne bayılırım işte herzaman favori tatlımdır elinize sağlık. Başarılar dilerim..

sütlü Nuriye hiç yemedim ama çok güze gözüküyor elleriize sağlık zahmetli de biraz tavuk göğsüne bayılırım işte herzaman favori tatlımdır elinize sağlık. Başarılar dilerim..
Cok Cok tesekkür ederim.
Imkaniniz varsa deneyin derim sütlü nuriyeyi.Gercektende cok lezzetli bir tatli.Pisman olmazsiniz.

Tavuk gögsü bambaskadir.Her daim yenilebilecek hafif ve lezzetli bir tatlidir.
Begenmenize cok sevindim.Güzel yorumunuz icin tekrar tesekkürler

yok canım tıklıyorum ama acılmıyor
resimmi büyümüyor,hicmi görünmüyor.Birde ikisidemi acilmiyor:26:
Herkes görüyor ama:44:

Şeker rakiplerimin tariflerini de bir inceleyeyim dedim. :) Sütlü Nuriye'ye bayıldım. Nuray isminde çok yakın bir arkadaşım var, ona hep 'Nuriye, Sütlü Nuriye' diye hitap ederim. Aklıma onu getirdin. Dur arayayım bari hazır aklıma gelmişken Her şeyi kafam alıyor ama yufka açma işini almıyor. Bilmediğim bir şeyi çok kolay öğrenirim ama yufka açmayı hiç beceremiyorum. Üstelik ustaca yufka açan bir annenin kızıyım. Ama işte marifet işi...Olmayınca olmuyor Başarılar canım

Cok tesekkür ederim cnm

Sen benim ilk yufka actigim zamandaki yufkalarmi görseydin,yufkadan baska herseye benziyordu
Zamanla actikca elin alisiyor cnm.Eger oklavayla zorlaniyorsan merdaneyle dene,daha kolay oluyor.Sonra yavas yavas oklavaya gecersin
Bende annemi özledim simdi bak,dur bende onu arayayim bi

Sanada basarilar

Birkaç kez denemişliğim var. Ama yufkalar abuk subuk şekiller alıyor Annem oklavayı durdurmadan nasıl da yuvarlayıveriyor anlamıyorum. Bence kesinlikle yetenek işi, zamanla alışılacak gibi değil

Ara ara tabi anneni. Benimki çok yakın bana çok şükür

teşekküerler canım kız ben sizi bulamadım facede :)) ama tatlıda süper duruyor ha bende geçenlerde tiramisu yaptım keşke çekip koysaydım :)) sana rakip oldum :)) sonra görüşürüz canım k.i.b bye
Güzel olurdu asllinda

Ellerine sağlık hayatım çok nefis görünüyor ikisidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…