Sütlü kahve lekesi

yavrupanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
72
5
28
hanımlar fotoğraf atıcam lütfen bilgisi olanlar bakabilir mi? Her gün paranoyak gibi bebeğimin vücudunu inceliyorum. NF1 hastası olanlar lekeler birden mi artıyor yoksa bir nokta kadar olup büyüyor mu? Bebeğinde böyle lekeler olup ama nf1 teşhisi konmayan var mı? Genetik test maliyeti fazla. Ama paranoyak oldum artık gidip yaptırıp kurtulmak istiyorum bebeğim 5 aylık. Son fotoğrafta nokta kadar birşey var öyle olup büyüyor mu? Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ya off Allah kimseyi evladıyla sınamasın
IMG_8044.jpeg
IMG_8023.jpeg
IMG_8031.jpeg

hanımlar fotoğraf atıcam lütfen bilgisi olanlar bakabilir mi? Her gün paranoyak gibi bebeğimin vücudunu inceliyorum. NF1 hastası olanlar lekeler birden mi artıyor yoksa bir nokta kadar olup büyüyor mu? Bebeğinde böyle lekeler olup ama nf1 teşhisi konmayan var mı? Genetik test maliyeti fazla. Ama paranoyak oldum artık gidip yaptırıp kurtulmak istiyorum bebeğim 5 aylık. Son fotoğrafta nokta kadar birşey var öyle olup büyüyor mu? Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ya off Allah kimseyi evladıyla sınamasınEki Görüntüle 3279484 Eki Görüntüle 3279485 Eki Görüntüle 3279486
Merhaba bizdedir ayni lekelerden mevcut sizde durum nedir teşhış konulduğumu çok korkuyorum bende

Kızlar benımde bacagımda var 31 yıldır bısey olmadı
Hastalıkmıymıs buuu

X