- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
bu kadar zahmetli bir tarifi nasıl yetiştireceksin, ben sen yorulma diye şeyettiydim bebişim
Sen yap tatlını aynısıyla katılmazsam shapes değilim
dörürsün sen dününü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar zahmetli bir tarifi nasıl yetiştireceksin, ben sen yorulma diye şeyettiydim bebişim
Bak gördün mü ben ne dedimbu kadar zahmetli bir tarifi nasıl yetiştireceksin, ben sen yorulma diye şeyettiydim bebişim
dörürsün sen dününü
Bak gördün mü ben ne dedim
Kim sevmez seni ayolSeviyor beniii
İnşaallah canım çok isterim ama nasipNevos ablaaaa
Bu kategoride senden de bekliyoruz unuttun mu yoksa öyle begenmeyle olmuyormus
Kimmis o Makyajkolik13 yaa ha şu bizim kolik yok ya o öyle şeyler yapar mi hiç
O bence şaka yapmıştır biliyo ki senin bir pudingle bile neler cikarabilecegini ondan yapmıştır.
Bırakmam peşini sen iste ben sana tariflerin en kralini bulurum heytt kankama bak bee
biz çok isteriz geçen kategori gelecek kategoride sana psikolojik baskı yapacağıma dair izin aldım ve sende kabul ettinİnşaallah canım çok isterim ama nasip
Seviyor beniii
Kesinlikleyapar tabiki ben şakasına takılıyorum, benim tarifte über kolay zaten, önemli olan lezzet güzeller
Tamam bekliyorumbiz çok isteriz geçen kategori gelecek kategoride sana psikolojik baskı yapacağıma dair izin aldım ve sende kabul ettin
Hanimefendi ben onun menejeriyim dilerseniz uygun bi zaman ayarlayabilirimBayılıyorum, bir imzalı fotoğraf rica etsem acaba olur mu ki
Yok olmaz bekleme sırası bizdeTamam bekliyorum
Vayyy benim tarifimin aynısını yapmak heee, olamaz, olabilemez( hülya koçyiğit kaçışı)
dörürsün sen dününü
hayır hayır şimdi istiyorum bananeHanimefendi ben onun menejeriyim dilerseniz uygun bi zaman ayarlayabilirim
Bayılıyorum, bir imzalı fotoğraf rica etsem acaba olur mu ki
Vayyy benim tarifimin aynısını yapmak heee, olamaz, olabilemez( hülya koçyiğit kaçışı)
Canim deynepiiimNe yaptın sen Hazalım,çok güzel olmuş tatlın,başarılar dilerim.