Tatlı Tarifi Sütlü İrmik tatlısı -Yazgan irmik sponsorluğunda

Teşekkür ederim canim beğenmene çok sevindim :KK200:
Oyy bal kaymaaam sen nerelerdesin bakim :KK60:
Hadi sıra sende gönder tatlıları gelsin bu kategori bizim kategorimiz olsun beybisi :confused::halay:

yoğundum hayatım malum yılbaşı şeysi geldi geçti
aralarda baktım yarışma çoktan bitmiş te , yenisi başlamış :)
biraz pratik yapayım olursa gönderirim artık :KK53:

Merhabalar hanımlar adeta yarışmlara alışmış durumdayım :-)
Şimdiden tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve hemen tarifime geçiyorum :KK37:

Malzemeler
1 lt süt
9 kaşık irmik
6 kaşık şeker/ şekerli sevenler şekeri bi kaşık daha artırabilir
1 vanilya
50 gr tereyağı
Fındık
Üzeri için;
Yeşil toz antep fıstığı
Çikolata sosu

Eki Görüntüle 1933271

Hazırlanışı

1 lt süt, şeker ve irmik ekliyoruz kısık ateşte sürekli karıştıralım. Kıvam alınca içine vanilya ve tere yağı ekliyoruz. Koyulaşıp göz göz olana kadar karıştırıp pişirelim.
Eki Görüntüle 1933274
Ezilmiş fındıklarımızı ekleyip kek kalıbına dökelim silikonsa kek kalıbınız ıslatalım eğer değilse benim gibi yapışmaması için streç geçirelim . Buzdolabında 3 -4 saat soğutulur. Kalıptan çıkartıp tatlımızı fıstık ve çikolata sosu ile servis yapalım :) . Afiyet olsun. :KK68:

Eki Görüntüle 1933276 Eki Görüntüle 1933277 Eki Görüntüle 1933278 Eki Görüntüle 1933279 Eki Görüntüle 1933280 Eki Görüntüle 1933281 Eki Görüntüle 1933282 Eki Görüntüle 1933286

Allahımmmm sana geliyorum cnmm ellerine sağlık off tatlı çılgınlığı:KK57::rolleyes:

:KK48: yerim seni
Pudingimle Makyajkolik13 Makyajkolik13 dalga geçtiii çok zor didi :KK53:
Yapsam yapsam ne yapsam diye düşünüyorum
benim yapabileceğim tarif yok :confused:
:KK60:
Kimmis o Makyajkolik13 Makyajkolik13 yaa :KK64:ha şu bizim kolik yok ya o öyle şeyler yapar mi hiç :21:
O bence şaka yapmıştır biliyo ki senin bir pudingle bile neler cikarabilecegini ondan yapmıştır. :KK30:
Bırakmam peşini :KK4:sen iste ben sana tariflerin en kralini bulurum heytt kankama bak bee :KK31:

X