Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canim kendi yaptigim tarifi vereyim
1_once pirinci iyice yika bir tenecere koy ve pirinci cok az gececek sekilde su ekle.
2_o iyice suyunu cektikten sonra yeterince sutunu koy
3_sut kaynadiktan sonra altini kis 10dk daha kaynat.
4_yeteri kadar kaynayinca icerisine sekereini at ve 10-15dk daha alti kisik halde kaynamaya devam ettir
5_sonra altini kapat ve servis tabaklarina koy. uzerinede ceviz yada fistik (ezilmis) olarak serp.
bu kadar. insALLAH tatli besinlere alistirmayi basaririsin. kolay gelsin
canim kendi yaptigim tarifi vereyim
1_once pirinci iyice yika bir tenecere koy ve pirinci cok az gececek sekilde su ekle.
2_o iyice suyunu cektikten sonra yeterince sutunu koy
3_sut kaynadiktan sonra altini kis 10dk daha kaynat.
4_yeteri kadar kaynayinca icerisine sekereini at ve 10-15dk daha alti kisik halde kaynamaya devam ettir
5_sonra altini kapat ve servis tabaklarina koy. uzerinede ceviz yada fistik (ezilmis) olarak serp.
bu kadar. insALLAH tatli besinlere alistirmayi basaririsin. kolay gelsin
Canim ben de senin gibi yapiyorum ama 5 dk atesten almadan once bir yumurta kiriyorum icine.bir tatli kasigi labne peynir ve bir cay kasigi tereyagi bebek icin kahvaltilik olarak da verebilir.
5 su bardağı sütün içine 2,5 su bardağı su ve 1 subardağı pirinç katıyorum.kaynayana kadar karıştırıyorum kaynadıktan sonra pirinçler yumuşayıp iyice kendini salana kadar pişriyorum ondan sonra şekerini katıyorum(şeker miktarı sana kalmış tadarak ayarlarsın) bi 10 dk. daha kaynatıp altını kapatıyorum.
sütlacımı herkes çok beğenir ben genelde açık sütten yapıyorum kendimiz için daha kaymaklı ve lezzetli oluyor.ama aynısını bebeğin için pastorize sütten yapabilirsin.
5 su bardağı sütün içine 2,5 su bardağı su ve 1 subardağı pirinç katıyorum.kaynayana kadar karıştırıyorum kaynadıktan sonra pirinçler yumuşayıp iyice kendini salana kadar pişriyorum ondan sonra şekerini katıyorum(şeker miktarı sana kalmış tadarak ayarlarsın) bi 10 dk. daha kaynatıp altını kapatıyorum.
sütlacımı herkes çok beğenir ben genelde açık sütten yapıyorum kendimiz için daha kaymaklı ve lezzetli oluyor.ama aynısını bebeğin için pastorize sütten yapabilirsin.
canım 5,5 aylık bebeğe sütlaç verilmez diye biliyorum,ben tavsiye etmem
doktoruna sor istersen
6 ay sadece anne sütü daha sonra küçük ek gıdalar,yoğurt,meyve suyu yavaşça meyve püresi vs,
1 yaşından önce inek sütü yasak
şeker hele hiç bence