Gebeliğe Hazırlık Süt ve maydonuz buharını deneyip hamile kalanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
6.441
7.729
Kızlar merhaba...
Benim tüpler çok hafif açıkmış doktor bu ay klomen verdi salı günüde çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah...
Ama doktorum kanalların çok hafif açık dar yani bu ay da adet olursan gelecek ay laparoskopi olucak dedi..
Bu ayda hiç umudum yok :KK43::KK43:
Süt ve maydanoz düşünüyorum ama nasıl yapıcam aranızda var mı böyle yapıp hamile kalan ???

Ben yaptim ki akıntım da oldu sonrasında hamile kalamadım
Tüplerim açıktı zaten :KK66: ağustosta tup bebek yapiyorum

Eğer tek sıkıntı buysa ise yarayabilir
Bol şans..

Bu ay ikinci ayim canm konusmustuk sennle zaten artik asilama yaptircam beraberinde kurleri de uygulamaya devam etcem gecen ay faydasini gördüm kistim erimis

Ben yaptim ki akıntım da oldu sonrasında hamile kalamadım
Tüplerim açıktı zaten :KK66: ağustosta tup bebek yapiyorum

Eğer tek sıkıntı buysa ise yarayabilir
Bol şans..
Evet canım ya tek sıkıntı tüpler :KK43:
Yumurtalarımda tembel ama klomen kullandım salı günüde çatlatma iğnemi vurdurcam 2 gün var ben o iki günde yapayım diye düşündüm...

Bu ay ikinci ayim canm konusmustuk sennle zaten artik asilama yaptircam beraberinde kurleri de uygulamaya devam etcem gecen ay faydasini gördüm kistim erimis
Evet canım hatırlıyorum seni ama senin tüplerinde sorun yoktu anladığım kadarıyla..
Süt ve maydanoz mu yapmıştın ??

Evet canım ya tek sıkıntı tüpler :KK43:
Yumurtalarımda tembel ama klomen kullandım salı günüde çatlatma iğnemi vurdurcam 2 gün var ben o iki günde yapayım diye düşündüm...
Evet yapabilirsin
Sutu kaynat içine maydanozu at o da kaynasin sonra uzunca bir kovanın içine koydum ben üzerin e oturdum çok sıcak yakacak kadar olmamasına dikkat ettim bir 20 dakika oturdum iki gün üst üste
Inşallah sana şifa olur..

Evet yapabilirsin
Sutu kaynat içine maydanozu at o da kaynasin sonra uzunca bir kovanın içine koydum ben üzerin e oturdum çok sıcak yakacak kadar olmamasına dikkat ettim bir 20 dakika oturdum iki gün üst üste
Inşallah sana şifa olur..
Ama canım bunu günde 3 kere yapmak gerekmiyor mu?
Ben öyle okumuştum..
Soğuyunca tekrar ısıtıp oturuluyor diye okumuştum...
Acaba çok mu zararlı olur 3 kere yapmak..

Haftada 2 kez adet bittikten sonta yumurtlama donemine kadar fazla yapanlar genelde mantar oluyor ya da enfeksiyon oluşuyor yaptiktan sonra mumkun oldugunca kuru tutmaya ozen gosterin kas yapayim derken goz cikarmayin aman dikkat

Ama canım bunu günde 3 kere yapmak gerekmiyor mu?
Ben öyle okumuştum..
Soğuyunca tekrar ısıtıp oturuluyor diye okumuştum...
Acaba çok mu zararlı olur 3 kere yapmak..
Günde 3 mu no no no:KK66:

Bir adet döneminde max 3

Regl sonrası ilişki olmadan ya da yumurtlama döneminden önce

Yani bebek oluşmussa ona zararlı olmasın diye

Günde 3 mu no no no:KK66:

Bir adet döneminde max 3

Regl sonrası ilişki olmadan ya da yumurtlama döneminden önce

Yani bebek oluşmussa ona zararlı olmasın diye
Mersi şekerim bugün başlicam :KK66:
Ay havalarda çok sıcak bide belime battaniye dolayacakmışım kensinlikle üşütmeyecekmişim gece klimasız odada yatacam :KK43:
Inşallah tutar bu yaptıklarım boşa gitmez...

Haftada 2 kez adet bittikten sonta yumurtlama donemine kadar fazla yapanlar genelde mantar oluyor ya da enfeksiyon oluşuyor yaptiktan sonra mumkun oldugunca kuru tutmaya ozen gosterin kas yapayim derken goz cikarmayin aman dikkat
Kuru tutmaya derken anlamadım canım...
Canım benim şuan yumurtalarım büyüdü yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah...
Dün yaptım bugünde yapıcam yarın iğneden sonra ilişkiden önce son kez daha yapıcam..
Yarın yapmasam mı ki ya...
Ama böyle hamile kalan bi arkadaşla konuştum oda bunu yapmış hemen ardından ilişkiye girmiş..

Kuru tutmaya derken anlamadım canım...
Canım benim şuan yumurtalarım büyüdü yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah...
Dün yaptım bugünde yapıcam yarın iğneden sonra ilişkiden önce son kez daha yapıcam..
Yarın yapmasam mı ki ya...
Ama böyle hamile kalan bi arkadaşla konuştum oda bunu yapmış hemen ardından ilişkiye girmiş..
Igneyi vurduktan sonra yapma bence zaten 2 kez yapmis olcaksin buhardan kalktiktan sonra iyice kurulan ben kalktiktan sonra kurulandim üstümü giyinip yattim hemen ayaklarini ve kendini sicak tutmaya calis usutmemek gerekiyormus ben cok terlemistim ve sıkıntıya girmek istemedim gece kalkip tekrar uzerimi camasirlarmi degistim malum yaz aylarindayiz

Igneyi vurduktan sonra yapma bence zaten 2 kez yapmis olcaksin buhardan kalktiktan sonra iyice kurulan ben kalktiktan sonra kurulandim üstümü giyinip yattim hemen ayaklarini ve kendini sicak tutmaya calis usutmemek gerekiyormus ben cok terlemistim ve sıkıntıya girmek istemedim gece kalkip tekrar uzerimi camasirlarmi degistim malum yaz aylarindayiz
Ay ben kurulanmadim canım ama evet sürekli terledikçe üzerimi değiştirdim ozaman çatlatmadan sonra yapmim ya korktum şimdi..
Çorap giyiyorum canım zaten belimede şal doladım üşütmemek için...

Ay ben kurulanmadim canım ama evet sürekli terledikçe üzerimi değiştirdim ozaman çatlatmadan sonra yapmim ya korktum şimdi..
Çorap giyiyorum canım zaten belimede şal doladım üşütmemek için...
Şu sicakta bunca seye katlaniyoruz ins imtihanimiz hayrla sonlanir da bizde amacimiza ulasiriz temmuz ayinda corapla uyumakda varmis :))

Şu sicakta bunca seye katlaniyoruz ins imtihanimiz hayrla sonlanir da bizde amacimiza ulasiriz temmuz ayinda corapla uyumakda varmis :))
Ayy evet canım ya klima var öyle uyuyoruz ama eşime ayarlatıyorum bana gelmesin diye belimde şalla ayağımda çorapla klimalı odada :KK70:
Inşaallah bu ay yüzümüz güler canım ya...

X