Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emerken değilde bebeğimin uykuya geçişte hala ufak el silkmeleri sicramalari oluyor. 19 aylik. Eğer içinizde en ufak şüphe varsa doktorunuza soyleyin. Hatta video çekerseniz daha iyi olur.Neden kimse görmüyor
Evet çok normal benim ki de emerken yapıyordu çok korkmuştum hatta nörolojiye götürdüm birşey çıkmadı korkmayın boşuna şimdi bir yaşında öyle bişey olmuyorYok yok ne uyurken ne normal zamanda hiç yapmıyor bu 2 sefer yaptı ondada şöyle düşündüm normalde emerken çok rahatsız eden süt uyurken nasıl rahatsız etmez demiştim ki öyle yaptı yani şöyle söyliyim direk tazyik çocuğun boğazına gidiyo nefesini tıkıyo o yüzden uyutup emziriyordum böyle yapıncada korktum herkes normal diyor yorumlarda bu aylarda yapabiliyormuş hem yorulduğundan hemde sinirleri daha tam gelişmediği için bide uyurkende hızlı hızlı içiyor
Emerken değilde bebeğimin uykuya geçişte hala ufak el silkmeleri sicramalari oluyor. 19 aylik. Eğer içinizde en ufak şüphe varsa doktorunuza soyleyin. Hatta video çekerseniz daha iyi olur.Sizinki nasıl olabilir miymiş öyle
Doktor ne diyor emzirme hemşiresi falan?Her yolu denedim olmadı yaşayan veya bir sonuca ulaşan var mı