• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt tazyik

Yok yok ne uyurken ne normal zamanda hiç yapmıyor bu 2 sefer yaptı ondada şöyle düşündüm normalde emerken çok rahatsız eden süt uyurken nasıl rahatsız etmez demiştim ki öyle yaptı yani şöyle söyliyim direk tazyik çocuğun boğazına gidiyo nefesini tıkıyo o yüzden uyutup emziriyordum böyle yapıncada korktum herkes normal diyor yorumlarda bu aylarda yapabiliyormuş hem yorulduğundan hemde sinirleri daha tam gelişmediği için bide uyurkende hızlı hızlı içiyor
Evet çok normal benim ki de emerken yapıyordu çok korkmuştum hatta nörolojiye götürdüm birşey çıkmadı korkmayın boşuna şimdi bir yaşında öyle bişey olmuyor

Birde hiç şimdiye kadar böyle bişey yapmıyordu bu ay süt çok gelince 2 kere karşılaştım

Bende uykuya ilk dalisda sicrarim normal olduğunu düşünüyorum. Düşüyormuş hissi olurya saniyelik. Günlük hayatta normal bişey yok

Bizimkide bu hafta böyle yapınca ben korktum ama yorumları okumadan kendimde anlamıştım ondan olabileceğini

yardımcı olabilirseniz sevinirim sütüm o kadar tazyikli geliyor ki çok çaresiz kaldım 3 aydır nerdeyse böyle bebeğimde bende o kadar yorulduk ki

Back