Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey daha sormak istiyorum kusura bakmayınbebeğim gece uykudayken bazen bacaklarını birden karnına çekiyor bi kaç sefer yada bacaklarını itiyor o gazdan mı oluyor
Siz biraz tecrübelisiniz sanırım bir bilginiz var mıEvet . Ayaklarını karnına doğru çekip kizariyorsa gazdandir. Yemeklerinizde kimyon eksik etmeyin. Ayrıca aktarlardan kimyon tohumu alıp demleyip için.Migde gazını meme değişimlerinde çıkarın. Tayzik sorunu için ise siz sırt üstü yatin bebegi memenize koyup emzirmeyi deneyin.. Banyodaki duş başlığını düşünün normal tutunca fışkırıyor fakat yatar pozisyonda tutunca boğaza kaçmaz rahatça tolere edebilir büyüyünce zaten başa çıkabiliyorlar kısa süreli. Bu nedenle tek memede red bende yaşadım böyle bir çözüm buldum işe yaradı. Yada iyice yaslanın yatağa öyle emzirin
Merhaba bebek kaç aylık?Neden kimse görmüyor
Benzer aylar da benim bebeğim de öyle yapıyordu. Uykuya geçerken ve emerken yapıyordu sadece başka zaman hiç yapmadı sizin de öyle mi ?Erken doğdu ama 1.5 ay