• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt tazyik

hanedan15

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
165
6
11
29
Arkadaşlar hayırlı akşamlar sütüm her zaman tazyikli geliyor bebeğimde dolayısıyla rahatsız olup geri çekiliyor içemiyor sağsamda fayda etmiyor ne yapabilirim çok çaresiz kaldım

Parmaklarınızı memenize makas gibi oturtarak emzirebilirsiniz birde ilk gelen tazyik azalana kadar sağıp sonra emzirebilirsiniz

Bişey daha sormak istiyorum kusura bakmayın☺️bebeğim gece uykudayken bazen bacaklarını birden karnına çekiyor bi kaç sefer yada bacaklarını itiyor o gazdan mı oluyor

Evet . Ayaklarını karnına doğru çekip kizariyorsa gazdandir. Yemeklerinizde kimyon eksik etmeyin. Ayrıca aktarlardan kimyon tohumu alıp demleyip için.Migde gazını meme değişimlerinde çıkarın. Tayzik sorunu için ise siz sırt üstü yatin bebegi memenize koyup emzirmeyi deneyin.. Banyodaki duş başlığını düşünün normal tutunca fışkırıyor fakat yatar pozisyonda tutunca boğaza kaçmaz rahatça tolere edebilir büyüyünce zaten başa çıkabiliyorlar kısa süreli. Bu nedenle tek memede red bende yaşadım böyle bir çözüm buldum işe yaradı. Yada iyice yaslanın yatağa öyle emzirin
Bişey daha sormak istiyorum kusura bakmayın☺️bebeğim gece uykudayken bazen bacaklarını birden karnına çekiyor bi kaç sefer yada bacaklarını itiyor o gazdan mı oluyor

Güzel anneler sütüm tazyikli çok hızlı geliyor demiştim emiyor rahatsız olup kafasını çekiyordu hiç ememiyordu o yüzden hep uyutarak emziriyorum emzirirken bi geçenlerde yaptı bir de bugün yaptı geçenlerde yaptığında sadece başını titretmişti bugün başıyla beraber biraz kollarını da titretti hani üşürüz yaparız ya o şekilde sizce niçin yapmıştır hızlı hızlı çekip bu onu yormuş olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı

Evet . Ayaklarını karnına doğru çekip kizariyorsa gazdandir. Yemeklerinizde kimyon eksik etmeyin. Ayrıca aktarlardan kimyon tohumu alıp demleyip için.Migde gazını meme değişimlerinde çıkarın. Tayzik sorunu için ise siz sırt üstü yatin bebegi memenize koyup emzirmeyi deneyin.. Banyodaki duş başlığını düşünün normal tutunca fışkırıyor fakat yatar pozisyonda tutunca boğaza kaçmaz rahatça tolere edebilir büyüyünce zaten başa çıkabiliyorlar kısa süreli. Bu nedenle tek memede red bende yaşadım böyle bir çözüm buldum işe yaradı. Yada iyice yaslanın yatağa öyle emzirin
Siz biraz tecrübelisiniz sanırım bir bilginiz var mı

Yok yok ne uyurken ne normal zamanda hiç yapmıyor bu 2 sefer yaptı ondada şöyle düşündüm normalde emerken çok rahatsız eden süt uyurken nasıl rahatsız etmez demiştim ki öyle yaptı yani şöyle söyliyim direk tazyik çocuğun boğazına gidiyo nefesini tıkıyo o yüzden uyutup emziriyordum böyle yapıncada korktum herkes normal diyor yorumlarda bu aylarda yapabiliyormuş hem yorulduğundan hemde sinirleri daha tam gelişmediği için bide uyurkende hızlı hızlı içiyor

Back